najbolj primeren avto za družino (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

muki1 -> najbolj primeren avto za družino (9.7.2005 17:19:00)

Pa kaj vse mate ene makine ali kaj? Mi mamo C3, pa je že zdaj zdaleč premajhen, ko se peljemo na morje smo kot kakšni pšeneki (čehi). Vse nabito do zadnjega kotička. Ko bom velika, bom mela karavana, moj pameten :love: je šel c3 kupovat, ker smo za c4 bili prekratki, pa ni hotel rabljenega avta, ampak novega v tem cenovnem razredu, zdaj ga pa ma-kmet. :hudicek: :hudicek:
Jaz se v službo furam s puntojom, je moj ljubček. Pa voziček in eno orink fasongo v trgovini vse not spravim, pa seveda še sebe, pa malo.
Punto seka.

viv_ -> najbolj primeren avto za družino (9.7.2005 18:08:36)

Rainbow - v razredu Grandisa (cenovnem) imaš še Alhambro (imamo jo mi, ful fajn avto), pa nekoliko cenejši je VW Touran. Sicer je pa meni Grandis ful lep avto.

Marogica -> najbolj primeren avto za družino (9.7.2005 18:45:51)

Smo družina z dvema otrokoma (4 leta in 6,5 mes) in imamo Citroena Xsaro Break (karavana), ki je zelo udoben in varen avto. Ampak trenutno za naše potrebe (vozički, ostala oprema...) predvsem ko se gre na morje absolutno premajhen avto. Tudi ta drugi (Subaru Legacy 2,2, 4WD) je karavan. Če bi imeli dovolj denarja bi si kupili novega Citroen C8-enoprostorec. Smo veliki zagovorniki enoprostorcev, ne samo zaradi prostora, temveč tudi zaradi višine (so višji( in se ne rabiš sklanjat, ko daješ (vedno težje ) otročke v avto. Se tudi dostikrat določamo (med vikendi) za spontana kampiranja po SLoveniji... Zaz bi takoj prodala naša oba karavana in si kupila enoprostorca, vendar potrebujemo dva avta. TOrej pri nas trenutno nimamo idelane rešitve, kar se tiče avtov.
Se pa strinjam z Gino-realno gledano na vse, kar se bi naj vozilo z nami, bi potrebovali poltovornjak.
Dobro izbiro vama želim

ninca -> najbolj primeren avto za družino (9.7.2005 19:31:13)

peugeot 307 .. je fajn visok pa velik prtljažnik ma 9nebesa

Maxica -> najbolj primeren avto za družino (9.7.2005 20:18:22)

Tudi mi smo se pred dobrima dvema mesecema odločili za nov avto:bravo:. Nimaš kaj, s povečano družino pride potreba po bolj prostornejšem avtu. Avtosedež, voziček, pa vsa krama-enostavno zmanjka prostora. Se kr sprašujem, kako smo vendarle včasih štiričlanska družina s fičkoti odpotovali na morje:zmeden2::zmeden2::zmeden2:? No, vglavnem, tudi mi smo se odločili za enoprostorca, in sicer Ford Focus C-Max, in smo z njim ful ful ful zadovoljni.:bravo::bravo::bravo:

Piškotka~ -> najbolj primeren avto za družino (9.7.2005 21:56:20)

Mi imamo tudi Fiat Stilo Multiwagon. Priporočam zelo zadovoljni. Leti ful včasih še prehitro. Tudi cenovno dokaj ugoden za 140 km.Kufra dost:bravo::bravo::bravo:

Iren@ -> najbolj primeren avto za družino (11.7.2005 23:46:18)

Mi smo imeli v mislih senika ali pikasa, potlej je soprog ugotovil, da bi otroke komot zbasali ampak potelj bi morali psički zraven teči,
zato je poglavar družine zaukazal, da pride v poštev le laguna karavan, hovk!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]