Pomoč prosim! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sarči -> Pomoč prosim! (9.7.2005 13:18:50)

Ali lahko dam tamali namesto dojenja prilagojeno mleko,zraven pa še minešterco če bo hotela???

Anonimen -> Pomoč prosim! (9.7.2005 13:30:43)

To je sedaj ful odvisno od mnogih dejavnikov. Recimo od tega, če sta se do sedaj samo dojili oziroma si ji postopoma že dodajala kakšno drugo hrano. A zdaj je ne bi več dojila ali kako? Če je tako, potem je adaprirano mleko itak edina rešitev. Za mineštrico pa tudi ne vem, kaj bi dala vanjo in kaj je deklica jedla do sedaj. Če so notri več ali manj sestavine, ki so primerne za malo manjšga otročka, potem lahko poskuita, če je seveda že do sedaj jedla gosto hrano.

sarči -> Pomoč prosim! (9.7.2005 13:34:52)

Splišni,rada bi prekinila z opoldanskim dojenjem,bi le še zjutraj in zvečer!
Minešterce so pa iz korenčka,bučk,malih kumarčk in pa rižek,vse to je že jedla,mislila sem ji dat najprej to,potem,če ji ne bo dovolj pa še mlekce,k se ponavadi še podojimo!?

india -> Pomoč prosim! (9.7.2005 13:35:25)

Če bo to prvi prehod na drugo hrano, raje prehajaj postopoma, se pravi, najprej eno, čez kakšen dan drugo. Če pa je že vajena še česa razen tvojega mleka, potem pa verjetno že. Koliko je stara?

sarči -> Pomoč prosim! (9.7.2005 13:38:33)

Ne MIŠKAO1,dodajam ji že skoraj dva meseca,a smo vedno končali pri dojenju,ker se trmari,jst pa ne bi več dojila za kosilo!

india -> Pomoč prosim! (9.7.2005 13:48:10)

Potem pa je že vajena prilagojenega mleka in mislim, da ji lahko dodaš še kaj drugega zraven. Vendar malo, zmerno, da boš videla, kako prenaša določeno hrano!:miska:

Anonimen -> Pomoč prosim! (9.7.2005 13:52:17)

Po mojem ji potem lahko daš oboje, samo če bo sploh hotela prilagojeno mleko. Mogoče bi se pa rada samo pocrkljala. No, poskusi. Me prav zanima, takile mali znajo biti včasih pravi vražički.

sarči -> Pomoč prosim! (9.7.2005 14:15:41)

Hvala obza nasvete,počakam k še spančka,pol bomo pa vidli kaj če rečt!
Hvala:rozica:

Anonimen -> Pomoč prosim! (9.7.2005 20:52:27)

Mineštra je že ok, vprašljiva je kombinacija z mlekom. Če bo želodček prenesel mešanje mineštre z mlekom, je verjetno ok. Če ne, boš pa morala ločit - ali eno ali drugo.
Bi bilo pa verjetno bolj prav, če bi ji pustila tri glavne mlečne obroke, za dopoldansko malico pa dala sadje in za popoldansko malico zelenjavno mineštro.

sarči -> Pomoč prosim! (10.7.2005 14:57:09)

Selena zdej si me pa ustrašla!Pa sej kadar sem uvajala sem tudi najprej dojila in nato še zelenjavo čez(kao kombinacija mleko-mineštra),pa ni blo nič,tudi včeraj ne!
Sej ma veliko mlečnih obrokov!Zjutraj ob 6 in 8 se dojiva,nato ob 11 mlečna kašica,potem za kosilo mleko in malček zelenjave,pa ob 4 frutek ali sadje,nato ob 6 zvečer mlečna kašica in ob 8-9 dojenje!

Stran: [1]