blaža -> RE: KAJ MENITE... (19.3.2010 16:29:30)
|
kot so ti ostale napisale, bi po mojem šlo, če si res zelo zelo dobra pri tem. Ker ponavadi folk kupuje slike za kaka darila kar od znanih avtorjev. če pa kupijo kakega , ki nima šole oz ni akademski slikar,... mora bit pa že nekaj posebnega. Imam kolega, ki je zelo dober in riše po naročilu, kot ti je že ena napisala kako rojstno hišo,... Drugače je pa reprodukcij ogrooomno in za malo denarja, pa povsod se da sliko dobit, v obiju,... čeprav jaz tega še zdaleč ne enačim s tem kar ti počneš, pa folk ali kupi delo priznanega avtorja, ali pa ne bi dali dosti denarja za nekoga, ki ni priznan. žal je tako, kitajčki pa rišejo reprodukcije in skoraj zastonj prodajajo, nardijo pa tako mega dobro, skoraj kot original. sem gledala enkrat eno oddajo., po moje boš težko s tem uspela. samo moje mnenje. Čeprav ti pa želim, da bi in ti kar riši, in če si dobra, te bojo sami začeli spraševat po slikah. naredi si svoj blog. Klikneš lahko na mojega( čeprav tle ne dela, ga prenesi v google in bo ratalo, pa maš zgoraj desno in piše ustvri svoj blog). Tam si naloži svoje slikice in pol lahko daš še na fb,... pa počasi počasi,... ti pa mogoče res rata. Vso srečo!
|
|
|
|