jagoda77 -> RE: Herbalife (31.3.2010 9:43:02)
|
od uživanja herbalifa ne bo noben shujšal, ker niti pod razno ni izdelek za hujšanje. Mi kdo ne verjame, poglejte deklaracijo zadaj in si preberite, koliko ogljikovih hidratov vsebuje šejk in koliko od tega je sladkoja, pa se potem človek malo zamisli. kaj naredijo svetovalci herbalife prehrane? take ljudi, ki nimajo urejene prehrane naučijo jest, to pomeni, da mu med tiste 2 al pa 3 obroke na dan, ki jih ima, vrinejo dva šejka in seveda, ker je to sedaj 5 obrokov (kar naj bi imel vsak človek 5 do 6 zdravih obrokov), avtomatsko začneš hujšat, noben pa ne pove, da lahko vse to nadomestiš z navadno hrano, ni treba dajat 140 eur na mesec oz. če bi že rad mel šejke, greš v kakšno športno trgovino in kupiš nadomestek obroka oz. res čiste beljakovine, ki so še bolj prebavljive kot sojini šejki herbalife in boš lahko prav tako naredil nekaj, pa še 4x ceneje je. Če kdo je verjame, naj vtipka mal po netu, koliko stanejo 500g beljakovinski šejki. je pa tipično za njih, da radi kritizirajo vse po spisku, da kako je vse ostalo zanič, mi smo pa zakon. sej ne rečem, nimajo slabe izdelke, samo od kar sem vidla deklaracijo šejka, lahko rečem samo, da jih je lahko sram, da tak cukr prodajajo kot zdravi obrok.
|
|
|
|