Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ali imate kakšnega slavnega sokrajana? 9.7.2005 20:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
iz Velenja prihajajo tudi bivši Shatoe (ne vem, če sem prav napisala), Jelena iz E+, Tanja, ki vodi jutranji program na RTV, skupina Select
|
|
|
|
Ali imate kakšnega slavnega sokrajana? 9.7.2005 20:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa čakam, da neva6 kaj napiše, da bom izvedela. :)-
|
|
|
|
Ali imate kakšnega slavnega sokrajana? 9.7.2005 20:47:15
|
|
|
|
ZARA
|
caffe, ti si pa blejka ?? Al si z Zasipa ??
|
|
|
|
Ali imate kakšnega slavnega sokrajana? 9.7.2005 20:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi mamo pa za soseda kar sanjskega moškega in njegovo izbranko!:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ali imate kakšnega slavnega sokrajana? 9.7.2005 21:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
U mater... pol maš pa mene tud na dohvatu ruke Nur :ups: Bliz seka, bliz... Bo treba mal na jezik pazit :ups:
|
|
|
|
Ali imate kakšnega slavnega sokrajana? 9.7.2005 21:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč bat Meta.!:)-:)-:)- Še ni uradno moj sosed, je ravno v fazi seljenja!:)- Pa je takoj pokazal, kako pomemben mož Kranja je!;)
|
|
|
|
Ali imate kakšnega slavnega sokrajana? 9.7.2005 22:46:23
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, iz mojega kraja(glede na to, da sem še vedno prijavljena v Kungoti) velecenjeni:(( Damjan Murko:)-:)-:)-. Zdaj tja, ko pa se selim, pa sem že zadnjič povedala: Matjaš Javšik(izi iz tv dober dan). LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Ali imate kakšnega slavnega sokrajana? 10.7.2005 0:08:07
|
|
|
|
ribica.
|
Iz moje rodne vasi je Štefka Kučan.
|
|
|
|
Ali imate kakšnega slavnega sokrajana? 10.7.2005 1:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Slava je relativen pojem. Ampak ker tukaj mislimo na medijsko prepoznavnost... V sosednjem bloku živi Saša Einsiedeler-Štrumbelj z družino. Najbolj znano ime, ki sem ga nsšla v elektronskem telefonskem imeniku, je Boris Dekleva, pa še to ne vem, ali je govora o "pravi" osebi. Drugače pa imamo na ulici tudi priimke Ačimović, Bajuk, Cerar in Djukanović... 5 minut vožnje z avtom stran od nas živita Pero Lovšin in Adi Smolar z družinama. Glede na to, da imam pa čez cesto BTC, je pa zagotovo vsak dan vsaj eden od znanih tukaj... Pa-pa! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Ali imate kakšnega slavnega sokrajana? 10.7.2005 13:11:16
|
|
|
|
štumf
|
Pse iz Fidota!
|
|
|
Doris in Dorian?picola1Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?da (
24%)
ne (
52%)
res je malo hecno (
24%)
Število vseh glasov: 227Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!