|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (252. nadaljevanje)
10.7.2005 23:15:48   
PiaM
No, se mi je uspelo prebrodit čez teh nekaj strani,oke imam kot sova8), sicer sem brala bol na hitro in kolikor sem zasledila, imamo nekaj novih nosečk.:bravo: Čestitke, FionaP, srečna nosečka, :bravo:, čestitke Tina76 :bravo: ter ostale, ki sem :ups:pardon zdaj pozabila imena:bravo::bravo:.

Pupika, zate mi je zelo žal, da se je spet nesrečno končalo.:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.7.2005 7:18:12   
Anonimen
Hej punce!
Nam še vedno zamuja, testa ne upamo naredit, zato čakamo :) moj :love: mi ves čas govori, da sem noseča, ker imam spodaj trebuh napihnjen, ampak to bi bilo lahko tudi od tete :hudicek:, zato si ne dajem lažnega upanja :) čakamo, pol bomo pa videli :)
Do zdaj sem vedno, ko mi je zamujala, naredila test takoj in je bil vedno negativen. Sem se naveličala razočaranj, zato bomo zdaj še malo počakali in kar bo, pa bo ;)
Drugače sva bila pa to soboto na poroki najinih prijateljev. Tako sta bila lepa in sta sijala od veselja in ljubezni, da jih je bilo prav lepo gledat. Prav podoživljala sva najin poročni dan pred tremi meseci :)
midva greva ta vikend na dopust :morje: za dva tedna ;) do takrat pa si še kaj natipkamo ;)
bodite fajn in če katera pride na vrsto pri Miklavžu, naj mu pove, da mi tudi čakamo v vrsti, če je slučajno kam naše pismo založil 8)
:) :) :)

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
11.7.2005 9:32:18   
Gea1
Brrrrr kako je danes mrzlo. Ampak tole poletje je pa še hujše od lanskega. Tukaj je pravi mraz, tako da ne boste verjele, sem si zjutraj ko sem šla v službo prižgala gretje.
Kako ste kaj danes? Zopet je žalostni ponedeljek in spet cel delovni teden pred nami.
Komaj čakam dopusta, ampak se bom še kar načakala, saj grem šele avgusta. Grem pa definitivno nekam v tople kraje, saj me tale mraz že pošteno nervira. Celo zimo me je zeblo, zdaj pa ko bi mi moralo biti vroče, pa ne, zopet me zebe.
Saj vem, da nekaterim tole paše, sploh Pii, ki je že tako visoko :nosecka:. Ampak kar je preveč, je pa preveč.
Bambi, ti pa si kar kupi tisto oblekco, saj ti bodo vsi spregledali skoz prste tvoj celulit in malo odvečnih kilc, ko pa si :nosecka:.
Nekatere imamo celulit brez tega, pa kaj čmo, smo pač ženske. Čeprav mi gre moj c. orng na živčke, se ga ne morem znebit. Če pa se ga, je to bolj kratkotrajnega daha. Se bom z njim pač morala sprijaznit. Z leti pač tudi to pride.
Kako pa ste kaj ostale? Tia, Koala, Astra....?????
A kar poniknile ste? Ali pa ste že kje med :morje: na vročem sončku?

Lepo se imejte! :sloncek:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.7.2005 9:56:10   
biba77
Tukaj sem... :)

Punce, brez zamere, ampak, jaz bi kar nazaj sla... Je blo taaaak fajn.9nebesa9nebesa9nebesa

No, danes sem pa seveda spet v sluzbi in bom se kar nekaj casa (do dopusta).

Mene to vreme sploh ne moti. Mi je pac prijetneje delati pri dvajsetih stopinjah kot pri petintridesetih. :zmeden2:

No, pa grem kar s polno paro naprej na delo.

Pridne bodite!

:miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.7.2005 12:11:17   
Gea1
A ste vidle, zdaj bodo pa morske :duda: začele deževati!
Zdaj PiaM, potem čakamo še na Frizerko itd. itd. Upam, da bomo vse prav kmalu! :bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.7.2005 17:04:35   
Anitka
'dan klepetuljice! ;);)

Kako ste kaj v tem "čudovitem" poletnem dnevu?Mislim - halo, a misli biti letos še kaj poletja, ali bomo imeli kar jesen. Če se bo tako nadaljevalo, bomo že v septembru lahko šle smučat:grrr::grrr::grrr: Pa pustimo vreme in gremo k lepšim stvarem.

:nosecka:PiaM naj ti še enkrat čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo: in zaželim lepo nosečnost in zdravo :duda: Sem vesela, da je :morje: naredilo svoje in upam, da nas z enakimi novičkami razveseli tudi Frizerka :miska::miska::miska::miska::miska: in za njo vse ostale. KALINA tudi ti seveda, pa UnderEja:miska::miska::miska::miska::miska:

GEA1 le kje si se ti kaj potepala? Vidim, da tudi ti že nestrpno čakaš sonce in :morje:

Naša KOALA bo pa kmalu gospa postala :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Verjetno je sedaj že skoraj vse zorganizirano kajne?;)

In kje je naša novopečena gospa PIKA74? Verjetno še kar uživata na medenih tednih in prav je tako.

ASTRA in kje si bila ti, če ni skrivnost?;);) Kdaj pa gresta na dopust? Upam, da se kaj vidimo vkratkem in kaj počvekamo. Morda že naslednji četrtek, ko grem v MB, pa KOALA tudi. Imava tremin ob isti uri in se že kar malce bojive 8)8) , da bova skupaj notri :)-:)-:)-:)-:)-

:nosecka:BAMBI tudi ti bi se lahko pridružila. Na :kava: mislim, da ne bo pomote :)-:)-:)-:)- In pa seveda tudi ostale interesentke.

:nosecka:TIA kako pa kaj ti? Naša :nosecka: PIA 73 pa verjetno že kar dneve šteje :bravo::bravo:

In kje ste kaj ostale :nosecka::nosecka::nosecka: PI, NANNN, CMOKEC, A&T, TINKAMIŠKA...? In ostale moje soborke????

Vsem en lep pozdrav in se beremo,

Anitka:pika:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.7.2005 18:04:01   
Bety
No, da se še jaz oglasim....:rozica:

ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČKAM!!!:bravo::bravo::bravo:

Berem vas redno, samo nimam več kaj novega povedati...vse isto...jutri je dan D....nič ne čutim, da bi lahko rekla, da bo pozitivno ali negativno...vsaj teh čudnih bolečin po O v jajčnikih ni več...pa nobenih izcedkov...verjetno bi si vsak zaželel takšne cikluse...Reš in ostali G so na dopustu in ni nobenega, ki bi mi predpisal obljubljeni Klomifen...res nimam sreče...

Za Frizerko mislim, da je NOSEČKA!!!! Po Klomifenu se ciklusi ne podaljšajo za celih 15 dni!? :zmeden:
Čestitam!!!!!

Pa se že bliža eno leto od kar sem na RR... :(( :((:((

Jaz na dopust grem v avgustu, po moto zboru v Hruševju...verjetno gremo letos na Brač:morje:...jaz rada grem raziskovat obalo in spim v spalki kar na plaži, nisem tip za apartmane in hotele...pa še denarja je škoda...

Tako...imejte se lepo in rada vas bere

Bety (ki :hudicek: preganja vsak mesec)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.7.2005 19:21:02   
Anitka
O Bety, pa smo le dočakali tvoje javljanje. Jaz že kar stiskam pestke, za tvoj D dan. Upam, da vama je končno uspelo pregnati to presneto :hudicek: za celih devet mesecev.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Za Frizerko pa imam tudi jaz zelo dober občutek.

Bety lepo se imej in oglasi se spet kmalu,

Anitka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.7.2005 20:04:36   
bambi
Bambi voha novo :nosecka:....... :sloncek::sloncek::sloncek:

Glede :kava: drug teden bom pa povedala jutri po pregledu, ker če bo vse vredu gremo v soboto na :morje: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.