Gea1 -> ZA NAS (252. nadaljevanje) (11.7.2005 9:32:18)
|
Brrrrr kako je danes mrzlo. Ampak tole poletje je pa še hujše od lanskega. Tukaj je pravi mraz, tako da ne boste verjele, sem si zjutraj ko sem šla v službo prižgala gretje. Kako ste kaj danes? Zopet je žalostni ponedeljek in spet cel delovni teden pred nami. Komaj čakam dopusta, ampak se bom še kar načakala, saj grem šele avgusta. Grem pa definitivno nekam v tople kraje, saj me tale mraz že pošteno nervira. Celo zimo me je zeblo, zdaj pa ko bi mi moralo biti vroče, pa ne, zopet me zebe. Saj vem, da nekaterim tole paše, sploh Pii, ki je že tako visoko :nosecka:. Ampak kar je preveč, je pa preveč. Bambi, ti pa si kar kupi tisto oblekco, saj ti bodo vsi spregledali skoz prste tvoj celulit in malo odvečnih kilc, ko pa si :nosecka:. Nekatere imamo celulit brez tega, pa kaj čmo, smo pač ženske. Čeprav mi gre moj c. orng na živčke, se ga ne morem znebit. Če pa se ga, je to bolj kratkotrajnega daha. Se bom z njim pač morala sprijaznit. Z leti pač tudi to pride. Kako pa ste kaj ostale? Tia, Koala, Astra....????? A kar poniknile ste? Ali pa ste že kje med :morje: na vročem sončku? Lepo se imejte! :sloncek:
|
|
|
|