Katy78 -> RE: Čeveljčki . doktorirala bom (21.3.2010 18:51:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09 Mi smo ravno danes probavali čevlje. Pediped in SKR. Prvih tudi slučajno nismo spravili gor, ker so ful nizke, naša ima pa kar konkretno nart. Druge so nam bile pa premajhne. Ampak so pa res ful ful mehke, tele SKR. Bistveno bolj od Pediped. Tiste, ki jih kupujete: kje jih najpogosteje naročate? V trgovini Mala Maša takorekoč nimajo več prehodnih čevljev. Samo še sandali, pa šele marec je [sm=smiley13.gif]. Mi pa ne bi še sandalov, no. Jaz sem najprej hotela online naročiti Pediped Flex pa sem potem vseeno šla v Malo Mašo, da čeveljčke vidim in da mu jih probam obuti. Pediped Flex naj bi bili kao ful mehki, pa sploh niso, sem par modelov imela v rokah, poleg tega mu jih pa tako kot ti nisem spravila no nogico, ker ima visok nart. Jaz sem potem vzela take luštne prehodne Robeezke, ki so ful mehki, se Pedipedke ne morejo primerjat (vsaj tisti modeli, ki sem jih jaz gledala), pa še na nogico mu pašejo, čeprav mu ježka še vedno ne morem zalepit čisto do konca zaradi visokega narta.
|
|
|
|