[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.7.2005 10:53:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clea -> vaginalete (9.7.2005 11:11:45)

pomoje,da je normalno!Ko sem jaz imela canesten mi je tudi izpadalo kar nekaj dni,taki beli kosi

malika -> vaginalete (9.7.2005 12:20:39)

Sem prav vesela, da si odprla to temo, ker se ravno kar sprašujem zelo podobno stvar.

Sama sem tudi dobila canesten, zdaj pa mi teče nekaj prozornega :zmeden2: . Zraven je bela zdrizasta snov od te vaginalete.

je še kateri teklo prozorno(kot voda) ali je kakšna druga voda na pohodu :sloncek: ???

Drugače vse OK, nobenih popadkov, zvijanja, špikanja,...samo prozorna tekočina na vsake toliko:zmeden2:

CIPRESA -> vaginalete (9.7.2005 12:25:26)

Ja malika to je od teh svečk ki si jih vstavljaš. Tud men je to teklo ven, zvečer sem si jo vstavla notr, zjutraj se je pa ko sem vstala kar vlilo ven taka belkasta sluzasta zadeva.
Čez dan pa pol skos po mal do večera pol pa spet jovo na novo.

Tko da mislim da ni panike.

malika -> vaginalete (9.7.2005 12:31:23)

Joj Cipresa, ko bi to bilo to, ampak ni belkasto ,niti sluzasto ne! Na hlačkah sicer imam tisto belo snov, ampak teče pa prozorno :zmeden2:

malo mi že prpa dela 8)

marjek -> vaginalete (9.7.2005 12:46:42)

Bo treba pakirati Malika!!!!!!!!!!!!!!

Prihaja:duda::duda::duda:v tvoje naročje!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

lelaval -> vaginalete (9.7.2005 15:23:42)

Tudi jaz sem imela vnetja med nosečnostjo (enkrat sem jemala vaginalne tablete, enkrat pa sem si z aplikatorjem v nožnico vstavljala kremo - kako so se imenovale pa ne vem), a nazadnje mi je isto kot pri cipresi se zjutraj kar vlilo ven, čez dan pa po malo.
Ti kar lepo porabi svoje svečke, ker te bo sicer vse lahko peklo.
Pa čim lepšo :nosecka: do konca. :rozica:

Malika, tudi jaz sem mnenja, da bo treba "pakirat", saj je prozorna lahko plodovnica, ki ti počasi odteka. Kaj pa popadki? Jh kaj čutiš? :zmeden2:

lelaval -> vaginalete (9.7.2005 15:23:47)

Tudi jaz sem imela vnetja med nosečnostjo (enkrat sem jemala vaginalne tablete, enkrat pa sem si z aplikatorjem v nožnico vstavljala kremo - kako so se imenovale pa ne vem), a nazadnje mi je isto kot pri cipresi se zjutraj kar vlilo ven, čez dan pa po malo.
Ti kar lepo porabi svoje svečke, ker te bo sicer vse lahko peklo.
Pa čim lepšo :nosecka: do konca. :rozica:

Malika, tudi jaz sem mnenja, da bo treba "pakirat", saj je prozorna lahko plodovnica, ki ti počasi odteka. Kaj pa popadki? Jh kaj čutiš? :zmeden2:

malika -> vaginalete (9.7.2005 15:27:57)

Očitno je bila res kriva ta vaginaleta, ker ne teče več, drugače pa tudi vse OK .

Tiamo -> vaginalete (9.7.2005 15:31:10)

Meni izpadanje poteka cca dva dni, ne več :zmeden:

Kdaj si si pa vstavila svečko? Jaz jo vedno zvečer predno grem spat.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.7.2005 15:57:50)

Tiamo -> vaginalete (9.7.2005 16:06:43)

Čudno :zmeden2: :zmeden2:, meni po dveh dneh izgine izcedanje. Jaz ponavadi dobim 3 svečke od Canastena, vstavim samo eno pa je že vredu.

Kdaj imaš pa pregled?

Lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.7.2005 16:19:55)

Tiamo -> vaginalete (9.7.2005 18:30:46)

držimo pesti, da je vse OK :bravo:

javi :angel:

Seven* -> vaginalete (10.7.2005 0:55:20)

To je cisto normalno. Pa tudi klasicen nozicni izdecek de poveca ob zdravljenju s temi vaginaletami.

Malika pocakaj dan ali dva, ce ne bo boljse ti svetujem pregled. Vsaj toliko, ce ti slucajno ne odteka plodovnica. Oni home-made testi so pa baje zanic, ker ne pokazejo prav glede odtekanja plodovnice..

nogometas -> vaginalete (10.7.2005 23:27:22)

Po moje ni panike. Se verjetno pucaš...:zmeden:
Meni je teklo belo, pa na koncu že kar nekaj oranžnega... verjetno mi je Canesten sluznico začel razžirat, drgač si ne znam razložit... Sam zdej je pa vse OK.
lp:metulj::metulj::metulj:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.7.2005 11:39:23)

tincci -> vaginalete (11.7.2005 13:48:28)

Jaz sem dobila pa tistih 7 vložkov Vagisan, pa kar ne vem, ali bi jih uporabljala. Namreč nič me ne srbi ali peče, samo malo več izcedka imam kakšen dan in ko sem povedala to G, mi je kar predpisala...

kaj menite?

Stran: [1]