JULIJE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

LONA13 -> JULIJE (9.7.2005 10:33:35)

Ne morem verjet, da sem ob pol enajstih ta prva na forumu - a ste že vse pobegnile????

Kot vidite sem še vedno v enem kosu in doma - in nič še ne kaže da bo kej!

Grem na zajtrk :kava:

Imejte se lepo!
neučakana :nosecka:

Antigona -> JULIJE (9.7.2005 10:39:50)

Ojla!

Nismo še nikamor pobegnile. No vsaj jst ne. Ampak sem tako lena, da samo gledam če bo kera kaj napisala...

:kava: in zajtrk sem že pospravila, sedaj pa lenarim...

:love: je šel v Maribor na rally in jaz sem sama doma... Ko bi šla lahko vsaj z njim., ampak vem, da cel dan ne bi zdržala tako da raje ostanem doma.

Lona danes je pa tvoj PDP? No držim pesti, da greš še danes v Rim :bravo::bravo::bravo:

Lp,

:rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica:

CIPRESA -> JULIJE (9.7.2005 10:47:52)

Oj Lona jaz sem bila že zelo zgodnja, pa sem najprej vse pospravila celo bajto, sedaj pa malo na off. Migam ko nora, pa še vedno nič.... ne prime in ne prime.
Ti imaš pa danes ta dan??? A si kaj živčna??? Saj te bo zagrablo boš vidla, zdej te pa mora vsak cajt enkrat.

Mene tele dva dni nazaj vsaj šraufalo ni skoraj nič, sem bolj vesela kot pa da me pa nbevem kaj je to. V začetku prejšnjega tedna sem se pa že res malo vstrašla, ker ne poznam tega občutka pa vse me je bolelo, pa :duda: je kar spal ... sedaj pa je malo bolje.

Se še kaj pišemo.

LONA13 -> JULIJE (9.7.2005 11:09:27)

Oj,

živčna nisem nič, sam pa ful čakam da bi me kej zagrabilo. Mogoče bom celo popoldan kej mogla do porordnišnce it, ker je mali ful miren-ga bolj slab čutm, pa če do ene petih ne bo začel migat me bo :love:kr peljal!

Grem križanko rešt, pa pospravljat pa se beremo!

Pia73 -> JULIJE (9.7.2005 11:17:34)

Pozdravljene!

Jaz sem tudi še v enem kosu. Do PDP-ja pa še 13 dni. Sem pa zelo, zelo slabo spala danes. Pa nove strije sem našla na zgornjem delu trebuha,.... :((:((:((:((:(( Pa se mažem odkar vem, da sem :nosecka: pa čeprav vem, da to nič ne pomaga,.... Prvič pa jih ni bilo,.....

Sem pa vesela, da je tako vreme,... :bravo::bravo::bravo: Pa še najmanj tri dni bo tako,.... :bravo::bravo::bravo:

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 38t 1/7

pravljica -> JULIJE (9.7.2005 11:18:33)

moj :duda: se še vedno ne da...kaj čemo, nimam niti občutka da bi v bližnji prihodnosti kaj začelo dogajat :zmeden:...danes sem se še dogovorila za kosilo pri mojih v savinjski...mogoče bom pa v CE rodila 8)
lona, držim pesti, da bo pri tebi hitreje :miska:

Pia73 -> JULIJE (9.7.2005 11:20:30)

OOOOO pravljica si še med nami,.... Zdaj pa pejta z lono in uredita, da spoznata vajine :duda::duda:

Saj vem, da si to najbolj želita. Želim vama, da bo čimprej! 9nebesa9nebesa9nebesa

LONA13 -> JULIJE (9.7.2005 11:48:09)

Pravljica, teli naši :modri::duda:so že zdej navihani,kva šele bo!
Mene so še kosti nehale bolet, pa zbudu se je in je začel migat - tko da z obiskom porodnišnce verjetno ne bo nič.

Res ne vem kaj čaka - lepš vreme :)-:)-:)- Al pa da še zadnje dva dopustnika prideta dons iz morja.

Revež ma že ful mal prostora, k čutm kako se razteguje. Ne razumem zakaj se potem ne premakne proti napisu *izhod*.

Upajmo, da je moja cimra še v enem kosu - Lana javi se!!!

malika -> JULIJE (9.7.2005 12:22:20)

tako, zdaj sem pa še jaz malo živčna. Nekaj prozornega teče, pa ne vem, ali bi to lahko bila voda ali samo izcedek, ki ga je povzročil Canesten?????

malo še počakam in če ne mine, gremo v porodnišnico

LONA13 -> JULIJE (9.7.2005 12:41:58)

men je pr canestenu tud ful ven tekl - prozorn.
Pa sm to rekla moja g. - in je normalno da tko ven teče. Brez panike, jest canestena sploh ne jemljem več. Mi ga daje skoz preventivno, pa tud nimam tolk belga toka da bi se lahko kej okužl

pravljica -> JULIJE (9.7.2005 12:51:42)

ja lona, čist nč ne uboga :)-
mene pa že vsi tako "terajo"...drugač ni problema, ampak datumsko je pa čedalje bol napeto; 23. ima moj :love: rezervirano za 30. rd, potem že malečka, zdaj pa že tud moji pa njegovi čakajo, kdaj lahko odrinejo na morje - dopusta imajo še 14 dni in se bojijo, da sploh ne bojo nikamor šli če bodo naju čakali :zmeden:...pol pa vsi meni "boga"...meni pa sploh nič ni hudega 8)...strah me je sam tega, da bo na koncu že tako velik, da ne bo več nič podoben novorojenčku :( al pa da bo kak CR potreben, pol bom pa čist :((
daj mišek, pridi že no...9nebesa

LONA13 -> JULIJE (9.7.2005 13:18:33)

pr men so hvala bogu že vsi z dopusta. No zadnja runda dopustnikov dons pride!

Mi gre na živce k me more vsak 20x vprašat: ja a še nisi šla :grrr::grrr::grrr:
Puste me pri miru, bom že šla k bo cajt, mogoče že dons ker se ful mal premika.

malika -> JULIJE (9.7.2005 13:42:54)

Vse se je umirilo in nič več ne teče, tako da je zgleda bila kriva ta vaginaleta.
Po malem sem si oddahnila, ampak po drugi strani pa me ne bi nič motilo, če bi se mu kam mudilo.

No če začne spet kaj tečt, pa grem seveda v porodnišnico,pa naj pogledajo za kaj gre.

CIPRESA -> JULIJE (9.7.2005 13:45:43)

Te čist razumem Lona, ker že mene pa imam še 17 dni do konca, pa me vsi sprašujejo " ja kako se pa danes počutiš", ja bog ved kako, okroglo pa tečno pa neučakano, pa mal še sitno zraven zaradi tega butastega vremena.

Zdajle je moj :love: prišel domov ker je danes delal in sva pojedla sedaj greva pa malo v gozd za kakšno uro ali dve mal se sprehodit pol pa se še pišemo.

Jaz sploh več ne čakam PDP ker vidim da to ni čist nič pomembno, vsak dan kar upam da me bo prijelo.

Aja še to danes ali pa jutri naj bi pa že Meceno prišla domov a ne??????
Upam da je vse vredu z njo in malo :duda:.

CIPRESA :nosecka:

Emanuelle -> JULIJE (9.7.2005 14:23:38)

Še 9 (oz.7-do prvega danega PDP) dni. Najraje bi šla v porodnišnico pa tam čakala, doma se samo okoli hiše vrtim pa po štacunah hodim. Letos bomo pa zamudile razprodaje - takoj na začetku ne mislim hodit, potem bo pa toliko dela z malo piko, da me verjetno tudi zanimalo ne bo.
Mene pa danes že 2. dan kar konkretno špika, pa na dol tišči - mogoče pa bo.....
LP

LONA13 -> JULIJE (9.7.2005 14:38:35)

jest bi se šla pa dons kr mal pokazat v porodnišnco. Se tamal ful mal giba - je ene 4 gibe naredu od zjutraj pa me mal skrbi, učeri je bil ctg sicer ok, sam na uz pa nism bla že sva meseca in tud vaginalno nism bla nč pregledana: Sploh ne vem kaj naj nardim

CIPRESA -> JULIJE (9.7.2005 16:37:53)

No midva sva že nazaj pa dobla sva 2 jurčka pa par lisičk, pa še eno uro in pol sva se mal sprehajala. Zdaj sem pa ravno izpod tuša in veste kaj imela sem 2 klopa, ki smo ju kar hitro odstranili.

Drugače se pa danes počutim super kot da nebi bila noseča, še dol mi ne pritiska nevem kako.

Pa ve kak ste kaj???? Razen ti Lona, ti predlagam da takoj :kuza::kuza::kuza: do porodnišnice in tam vprašaš glede gibov pa vsega.

LONA13 -> JULIJE (9.7.2005 16:44:53)

Ja sej verjetn bom res kr šla. Počam do petih da se moj lubi zbudi-je šel mal počivat, pol bova pa kr šla. K je treba pa k dohtarju it, dobim pa ful slab občutek, kokr da sem ful zatežena k pridem izredno tja, pa ful mi je bad k se morjo z mano ukvarjat. A sm smotana, a ne!

CIPRESA -> JULIJE (9.7.2005 16:48:45)

Sej te razumem saj jaz nebi bila nič bolj kar odlašala bi pa odlašala, pa po drugi strani greš tja da ti mogoče sprožijo porod??? Tud jaz nebi šla kar tako. Po drugi strani pa boš prej vesela z svojo štruco v naročju in v 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa.

Stran: [1]