Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: HELP- zaklenila sem si ključe v avto :(! 19.3.2010 13:20:52
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta rožica, si zrihtala? Sem ! Hvala vsem za nasvete! Najprej šla k ključavničarju na avt. postajo, pa je hotel imeti 50€. Potem sem še poklicala na AMZS, se včlanila za 1 leto, plačala 37,14€ in so opravili zadevo . Ampak sedaj obvladam "odpiranje" avta brez ključa ! Bodite lepo in pazite na ključke !
|
|
RE: HELP- zaklenila sem si ključe v avto :(! 19.3.2010 13:23:31
|
|
|
|
zvesta
|
fajn da si zrihtala... a res? 50 € te je htel opalit.... mah.... odeeruh...
|
|
|
|
RE: HELP- zaklenila sem si ključe v avto :(! 19.3.2010 13:31:55
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta fajn da si zrihtala... a res? 50 € te je htel opalit.... mah.... odeeruh... Hja...saj ne plačaš fizičnega dela, ampak korist, ki jo imaš od tega. In mislim, da je v primeru zakljenjenih ključev v avtomobilu korist, ko ti ga nekdo odpre, precej velika .
|
|
|
|
RE: HELP- zaklenila sem si ključe v avto :(! 19.3.2010 14:07:02
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* IZVIRNO SPOROČILO: zvesta fajn da si zrihtala... a res? 50 € te je htel opalit.... mah.... odeeruh... Hja...saj ne plačaš fizičnega dela, ampak korist, ki jo imaš od tega. In mislim, da je v primeru zakljenjenih ključev v avtomobilu korist, ko ti ga nekdo odpre, precej velika . Ja, je res. Tako kot tudi to, da za slabih 40€ pri AMZS imaš celo leto ugodnosti + še 1x odpiranje avta v paketu. Lahko pa izbiraš h komu greš, ne ? Dejansko je zadeva ful tečna, ko se ti zgodi in daš pač koliko hočejo, ker rabiš, ne? Če pa ti ni take panike, pa mal okoli potelefoniraš in dobiš najugodnejšo varianto.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?