zdravnišk akomisija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

malecka_mateja -> zdravnišk akomisija (18.3.2010 16:42:35)

oj!

eno vprašanje na katerem nalsovu te išče zdravniška komisija če imaš 2 naslova oz stalnega in začasnega?ker na odločbi imam stalnega tja dobivam vso pošto živim pa na začasnem?ve katera, sem pa v bolniški ker sem noseča.

baguSka -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 16:44:08)

To pa tud mene zanima.... [sm=smiley36.gif] Ceprav je pri meni celo tko, da niti nimam prijavljenega zacasnega bivalisca!? Ampak bom pac povedala svoji zdravnici - predno me da v komisijski postopek.

malecka_mateja -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 16:56:18)

baguška to pa jaz vem, da baje moreš met prijavljeno drugače ne velja ker komisija vidi v rač. nevem take informacije imam jaz.

baguSka -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 16:57:31)

[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] ja super... in kaj ce ne morem tega uredit pravocasno!? ker ne morem! na stalnem naslovu pa ne bivam in niti ne morem!?[sm=smiley22.gif]

malecka_mateja -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 17:01:21)

hmm nevem kak je s tem! jaz sem si dla zrihatt ker mi je šlo če pa si ne moreš pa tudi kasneje ne? problem je tudi da ti osebni zdravnik tisti obrazec ko ga more predložit komisiji kjer napiše svoj emnenje ne more sprintat na začasnega ker ga nimaš prijavljenega in odkar je sistem on line se ne da več mučkat to ti jaz povem ker sem med.sestra. zato bo še težje. in komisija gleda kateri naslov je tam napisan.vprašaj osebnega mogoče š eni na online sistemu.

baguSka -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 17:05:49)

mislim halo!? to mi je pa totalna kozlarija.... ce na zacasnem ne mores bit, ceprav je to tvoj dom!?? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Jaz bom svoji zdravnici povedala kje se nahajam in naj me iscejo na tistem naslovu!! ne vem kaj nej drugega... ker jaz tukaj kjer bivam ze dolgo let, se pac ne morem prijavit. Tja pa tudi ne morem it zivet v casu bolniske!! In da zarad naslova nebi smela bit na bolniski, mi je skrajno butasto.... [sm=smiley11.gif]

baguSka -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 17:10:36)

Aja, meni drugace VSA posta hodi na moj novi (neprijavljeni) naslov. Razen modrih kuvert ja.

Ne vem no... res ne. Ze to mi je cudno k pravis da niti zacasnega ne mores prijavit pri zdravnici!?[sm=zmeden.gif]

malecka_mateja -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 17:33:31)

ne sej poveš ji lahko sam sprintat ti na tisti obrazec nebo mogla, ker je vse povezano  sam to. sej zato pravim probej se zmenit pa ti bodo mogoče ročno napisali ali pa kaki dopis zraven. sej boš vidla, upam da ti komisija nebo zatežila, ker baj eso adijo strogi ker država nima denarj ain vsaka luknja jim prav pride da te vržejo iz bolniške. tudi jaz tega n erazumem sploh p aker nosečnice kontrolirajo ki  jih nikoli niso, pa jih. taka je naša država. upam da boš porihtala. nekako bo že. če ne pa ti pojdi osebno na zavod pa jim pove, če osebna nebo mogla nič naret. sam še vedno nevem na katerem naslovu te sploh iščejo?

baguSka -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 17:45:45)

Jah ce mas URADNO prijavljenega zacasnega, pac tam, ker tam zivis! Ce mene vprasas.... vsaj tko sem jaz zvedla.

Pr meni je pac ta problem, ker nimam prijavljeno... [sm=smiley13.gif] Ja sranje no. Matr, se bom zdej se zarad tega sekirala.

malecka_mateja -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:08:54)

baguška nič se ne sekiraj, povej zdravnici in ona ti bo znala svetovati in ti bo povedala kam se lahko obrneš in tui ona se bo potrudila da bo vse ok. sam odločbo komisije boš na stalnega dobivala.

boš vidla kaj boš pri zdravnici dosegla.kaj si v bolniški zaradi bolezni?poškodbe?

baguSka -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:37:42)

Jaz grem na bolnisko z jutrisnjim dnem. Zaradi postopka umetne oploditve. In ker je za moje stanje priporocljivo pocivanje, bom verjetno na bolniski do porodniske. Potem pa porodniska naprej.

Volga -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:40:39)

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jaz grem na bolnisko z jutrisnjim dnem. Zaradi postopka umetne oploditve. In ker je za moje stanje priporocljivo pocivanje, bom verjetno na bolniski do porodniske. Potem pa porodniska naprej.

baguska, a si noseča?

baguSka -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:43:58)

Ne se.[sm=smiley36.gif] Jutr jih grem iskat.[sm=smiley36.gif]

malecka_mateja -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:44:52)

no zdaj pa sem izvedela, baguška iti moraš na zavod za zdravstveno varstvo in tam javiti naslov kjer te najdejo in ti ga vstavijo v kartico, ker tudi po novem zakonu morajo biti bolniški llisti in vse napisano na začasni naslov, nevem pa kako je če niamš prijavljenega. ampak idi tja pa povej.

ker jaz sem misla da če na občini prijaviš začasnega da oni javijo vsem amapk baje ni tako in za ZZZV moraš sam javit tako da tebi ki naimaš prijavljenega začasnega nebodo komplicirali sej nebodo veeli da niamš prijvaljenega

Volga -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:46:30)

Srečno, bom se kaj spomnila nate. Te mam rada.

baguSka -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:46:43)

Aha - torej ne rabis nobenega potrdila za zacasni naslov? Samo tja prides in poves in ti verjamejo!?

baguSka -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:47:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Dej nehi. Bom jokala.

Volga -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:48:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Dej nehi. Bom jokala.

NI treba, al pa tud. K jutr je pol en tak velik dan zate, če si prav predstavljam. In ti res želim, da rata.

baguSka -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:51:43)

Lavjutu!! Ob 8.30 sem narocena. Tko da se takrat lahko spomnis name. Lahko jim pa ze zdej posljes kaksno lepo misel, ker lepo pridno rastejo in cakajo name.[sm=smiley1.gif]

Volga -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:53:10)

Lavjutu!! Ob 8.30 sem narocena. Tko da se takrat lahko spomnis name. Lahko jim pa ze zdej posljes kaksno lepo misel, ker lepo pridno rastejo in cakajo name.[sm=smiley1.gif]

[sm=pikapoka1.gif]

malecka_mateja -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:53:54)

baguška zdaj bom pa še jaz mislila nate[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in tvoje bebeke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
ja baje samo javiš, sej boš videla, sej ne dobiš nekega potrdila tako da upam da ti rata.

baguSka -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 18:56:55)

hvala obema!

glen -> RE: zdravnišk akomisija (18.3.2010 21:07:47)

Mislim da na začasnem.
Po moje bi ti znala sestra pri osebnem zdravniku povedat točno.
srečno,pa mirno nosečnost.
Jaz sem bila obe nosečnosti na bolniški(rizični noseč.),pa nisem imela nikoli kontrole.
lp

pupika -> RE: zdravnišk akomisija (19.3.2010 8:03:15)

draga Baguska danes močno stiskam pesti zate in iz srca ti privoščim, da boš zelo kmalu občutila svojo malo pikico pod svojim srčkom.

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Stran: [1]