Dopust je tu in gremo na offff (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

aljča -> Dopust je tu in gremo na offff (9.7.2005 9:16:31)

Vsem puncam na forumu en lep pozdrav.No pa sem ga le dočakala težko pričakovani dopust.Danes ponoči gremo na:morje:.Zdej se bom po vseh teh težkih mesecih končno spočila in napolnila baterije za mesec avgust, ko naju čaka prvi postopek IVF.
Vsem tistim, ki še čakate na:morje: želim hitro odštevanje.Tiste,ki prihajte že domov pa preostal lep konec meseca in avgusta.
Punce ne vržt puške v koruzo glede:duda:tud nam bo sonček nekoč posijal z zlatimi žarki.
Vsem novim nosečkam čestitke.Tiste, ki se še trudite pa velik šopek:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:in močne pestke:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.
Tko jaz se sedaj poslavljam in vam želim lep :morje:,kjerkoli že boste sam da se daste na OFFFFFFFFFF tko kot se bom jaz.
Se tipkamo po dopustu v ponovni zagon javlanja pa se tipkamo po 18.8.,ko bom imela več časa ko bomo delali na:duda:.
Čao Alja:metulj::metulj:

VITA74 -> Dopust je tu in gremo na offff (9.7.2005 9:59:53)

aljča lepo se imejte in vrnite se polni energije :sloncek: :sloncek: :sloncek:
Srečno :rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.7.2005 10:24:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

tinkamiška -> Dopust je tu in gremo na offff (9.7.2005 11:09:14)

Uživaj Aljča:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinka

Pia73 -> Dopust je tu in gremo na offff (9.7.2005 11:21:04)

Srečno! :rozica::morje::morje:

Anitka -> Dopust je tu in gremo na offff (9.7.2005 13:15:47)

Aljča uživaj, uživaj in še enkrat uživaj :rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica:

Na RR-ji pa te bomo medtem pogrešali :rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]