Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: daljša imena za punčke 22.3.2010 11:51:42
|
|
|
|
thevenus
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Jah, Mateyka pa za vsako naključno skovanko ugotovi, da je to v bistvu staro zulujevsko ime, ki pomeni duša ali vesolje ali kaj podobnega. Tudi jaz samo povem kako je. hja, je.biga, če je zulujevsko, je pač zulujevsko potem ni skovanka pač pa ime. tako je. tudi Dacia je kar je, ampak je avto Vsak zvok, ki je kadarkoli človeku iz ust prišel, še ni ime. Če pa za vas je, potem pa izvolite. Ampak naj vam ne bo čudno ko se bodo drugi ob tem hahljali. Vsa poimenovanja so tako nastala, nekdo si jih je izmislil. A vendarle, nekatera imena imajo tradicijo, meni so ta ljubša. Traja, da jih sprejmemo za "svoje".
|
|
|
|
RE: daljša imena za punčke 24.3.2010 18:45:35
|
|
|
|
Mia007
|
ANASTAZIJA, BELINDA, KAROLINA, KLEMENTINA, DOROTEJA, EMANUELA, FABIOLA, FLORIJANA, KASSANDRA, MAGDALENA, PATRICIA, TINKARA, VALENTINA, VIOLETA, VIKTORIJA
Skozi bele oblake in tihe korake občutim, ko se vračaš k nam. Zaznam v najbolj samotni tišini novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas vem, da si tu, varuješ nas... HVALA VSEM..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?