hektorina -> RE: kam so izginili? (18.3.2010 13:57:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: devo 1. Najprej se prepričaj, da si prav preštela predno dviguješ prah. 2. Poskusi seksat in dati TI "lepotica" enkrat pobudo. 3. Po možnosti, ko daješ pobudo ne bodi v domači razvlečeni trenirki. Prvo pravilo, če greš kam drugam namočit je : UPORABI NA NOVO KUPLJENE KONDOME. To pa lahko sporočiš tvojemu, če slučajno misli, da njegova draga en zna štet. [sm=hudicek1.gif] 1. ja sem prav preštela in vse pregledala, če so se kje izgubili..ni jih 2. Zadnje tri mesece sem vedno dala jaz pobudo in dobesedno sem se mogla gor nataknit, če sem hotela kaj imet...ampak tega si ne želim več. Hočem imet strastnega ljubimca[sm=smiley13.gif]3. ja sej imaš prav, bolje je bit v seksi obleki, ampak kaj pa on, a on je pa lahko v razvlečeni trenerki[sm=zmeden.gif] hektorina, bom še malo opazovala, če bodo še izginevali, potem bo pa počilo, ampak ne kondom. Poglej, draga anonimna, v drugi točki si sama ugotovila kaj rabiš. Njegov vlak je verjetno že odpeljal skupaj s strastjo. Sploh tisti del o „samonatikanju“ me je zabolel. Daj probaj to rešit, tako na štiri oči, ker ne pomaga še tako dober odnos, če s tako grenkobo pomisliš na seks.
|
|
|
|