zob me boli (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pasteta -> zob me boli (8.7.2005 23:28:36)

prosim a se kdo ve kaj naj naredim,vceraj sem bila pri zobaru pa mi je zob nazaj odpr pa je reko da bo cez pol ure bolecina prenehala in hudica me od vceraj zvecer se boli .Sem ze v sluzbi 5 lekadolov pojedla se neha ampak samo za pol ura ,jaz vec nevem kaj naj naredim razen tega da jem tablete ma katera kaksen predlog.:((boli ko :pujs:

soncece24 -> zob me boli (8.7.2005 23:53:49)

idi takoj ko bo možno spet k njemu, al pa kr na urgenco. Lahko da se ti je kaj zagnojilo al pa kaj?? Če te boli že ni vredu.

MEGY_Patricija -> zob me boli (9.7.2005 1:01:40)

Moj predlog je pojej kaj bolj močnega naprosin so najbolje tablete za zobe ali pa česen prereži na pol in si ga z zunanje strani daj na zob ali pa 31aplice podjetja Yust bi ti tuidi pomagale upam da sem ti kaj pomagala.

Megy!!!!

Anonimen -> zob me boli (9.7.2005 8:02:59)

Resen odgovor: pojdi k dežurnemu, če upaš (jaz ne bi). Če je zobar rekel, da bi te moralo nehat boleti, potem nekaj ni v redu. Da ne bi bilo še slabše.
Sicer sem se na zečetku spomnila intervjuja s Tomažem Humerjem, ki sem ga brala včeraj. Za vsak slučaj bo imel med plezanjem v Himalaji s seboj tudi nož, da si bo lahko izpulil zob, če ga bo slučajno bolel...

gamini -> zob me boli (9.7.2005 8:05:36)

Splišni, ta je pa dobra:bravo::bravo::bravo:

tinatona -> zob me boli (9.7.2005 8:11:53)

Haj!

Ja pejt nazaj k zobozdravniku. Če boš šla pa k dežurnemu, pa vzami nekaj denarja s sabo, ker je zdaj to nadstandardna storitev ki stane... Meni so računali tri jurje samo da mi je odprla zob (lani).

LP Tina :rozica:

Stran: [1]