|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Modrci
17.3.2010 20:47:18   
natasarobi
Sem noseča in danes sem komaj kupila dva nova modrca in še to ne čisto taka kot sem si želela. Cena, za moj okus prevelika, ker jih bom morala verjetno kmalu zamenjati.

Vprašanje: kje kupujete modrce? Sem šla v trgovino s spodnjim perilom - na voljo za mojo številko mogoče 3 modeli (pisani ali čudnih barv), vprašam za kaj drugega brez kosti ampak z orng podporo, oni meni modrce, se opravičujem za stare mame user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Modrci
17.3.2010 20:51:58   
NEVA-1
V drugi nosečnosti sem nosila športne modrce od Triumfa, ker me edino v njih ni vse bolelp in vezalo, mi izgled ni bil pomemben...user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2010 21:15:25   
Taddy78
Za nosečnice oz dojenje še nikjer nisem zasledila sexy modrčkov.
Jaz sem gledala na udobje in ne na to, kako zgledajo, saj sem ga večkrat imela gor tudi za spanje.

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2010 21:24:46   
bumerang
Spletna trgovina od Lisce. 100% zadovoljna pa še parkrat letno imajo fajn popuste.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2010 0:59:44   
haley
V la senzi imajo dost modrčkov z večjimi številkami. La senza je pa drugače v cityparku in v supernovi v Ljubljani.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2010 12:54:35   
Metuljček Cekinček
V Nami imajo res veliko izbiro spodnjega perila, tako da tam gotovo dobiš kaj pametnega.

(odgovor članu haley)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.