|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolikokrat vaši tipi hodijo na pijačke, kavic...
9.7.2005 18:32:51   
viv_
Midva imava poleg skupnih tudi vsak svoje prijatelje in zato se mi zdi povsem normalno, da greva ven tudi vsak posebej - torej s svojimi prijatelji. Jaz imam prijateljice iz aerobike, prijateljice iz faksa in prijateljice iz RR - kakšen teden grem tore sama zvečer ven tudi po 3x, kakšen teden pa nikoli. Povprečno pa sigurno 1x na teden.

Tudi moj ima razumljivo nekaj prijateljev in se dobivajo. V povprečju bi tudi rekla 1x na teden - včasi nikoli, včasih 3x... Je pa res, da ne hodijo ven, ampak se vedno dobijo pri enem doma pa potem kockajo, tarokirajo ali pa pričajo... No, včasih gre tudi na biljard, pa z enim kolegom hodita v kino gledat SF filme, ker meni pač do tega ni.

Res ne vem, kaj je hudega v tem če gre s kolegi ven? Hvala bogu da jih ima... Pa vem, da njega niti pod razno ne bi zvlekla med "moje babe", mene pa tudi nima viseti z desci... Če se dobijo slučajno pri nas rečem 5 besed, potem se pa umaknem.

Imava pa dogovor - da se s prijatelji vedno dogovoriva po 8 uri zvečer, ko tamala že spi.

lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.7.2005 18:44:31   
Nina_
Jz tut ne kompliciram če gre kam...hvalabogu..mam vsaj tisti 2 uri za sebe in se posvetim seb; naredim si generalno nego telesa, 2 uri uživam,mažem s kremami, pač relaksiram...včasih tut mal pospravim(ker najrajš pospravljam ko sm sama),skratka ni mi dolgčas...
ne kompliciram pa verjetno tut zato ker sm mela enga tipa 3 leta kjer pa jz nisem smela it nikamor in to glih v času srednje šole ,ko je najboljše se zabavat z kolegi...če pa sm že kam šla je pa obvezno on mogu bit zraven...takrat sm tut nekaj prijateljic zgubila in nočem da se to tut njemu zgodi...vedno pa vem kje je,s kom...no,skor vedno...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.7.2005 22:44:23   
Sarina
Moj gre samo še včasih po službi, pa pride hitro domov.
Zdaj ko imava družino naju seveda oba vedno hitro vleče domov, kjer sva najbolj srečna.9nebesa
Včasih sva seveda oba več hodila po pijačah, ampak nisem ga pa nikoli klicarila kje hodi, ker mi gre to najbolj na živce...;)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.7.2005 10:15:43   
taška30
Moj gre tud večkrat (1-2x na teden) ven za urco-dve, včasih tudi več, s kolegi, pa se mi ne zdi to nič takega. Tudi jaz bi šla s svojimi, če ne bi dojila.
Vem, da če bi (hipotetično) on dojil, jaz ne bi bila non stop doma iz solidarnosti. In ko se bomo z malo enkrat odklopile z joške, imam tudi jaz namen iti kam sama ven.
Malo je tudi odvisno od karakterja, ja, eni so zapečkarji, drugi ne...zelo blizu mi je razmišljanje od Viv.:rozica:
Taška

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?