viv_ -> kolikokrat vaši tipi hodijo na pijačke, kavice... (9.7.2005 18:32:51)
|
Midva imava poleg skupnih tudi vsak svoje prijatelje in zato se mi zdi povsem normalno, da greva ven tudi vsak posebej - torej s svojimi prijatelji. Jaz imam prijateljice iz aerobike, prijateljice iz faksa in prijateljice iz RR - kakšen teden grem tore sama zvečer ven tudi po 3x, kakšen teden pa nikoli. Povprečno pa sigurno 1x na teden. Tudi moj ima razumljivo nekaj prijateljev in se dobivajo. V povprečju bi tudi rekla 1x na teden - včasi nikoli, včasih 3x... Je pa res, da ne hodijo ven, ampak se vedno dobijo pri enem doma pa potem kockajo, tarokirajo ali pa pričajo... No, včasih gre tudi na biljard, pa z enim kolegom hodita v kino gledat SF filme, ker meni pač do tega ni. Res ne vem, kaj je hudega v tem če gre s kolegi ven? Hvala bogu da jih ima... Pa vem, da njega niti pod razno ne bi zvlekla med "moje babe", mene pa tudi nima viseti z desci... Če se dobijo slučajno pri nas rečem 5 besed, potem se pa umaknem. Imava pa dogovor - da se s prijatelji vedno dogovoriva po 8 uri zvečer, ko tamala že spi. lp
|
|
|
|