zmajaz -> RE: bivanje pri starših (17.3.2010 22:32:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Zakaj ne? Meni gre na živce, da se drugi motajo po naši kuhinji, da pospravljajo naše stanovanje, da perejo v našem pralnem stroju. Naš bivalni prostor je naše intimno področje in ni variante, da ga rihtajo starši. Meni se je veliko lažje povabiti k njim-se točno ve, čigav je prostor, in da smo tam na obisku. Tudi s prihajanjem k nam, se "mešajo" v odnose, ki so naši in intimni. Ampak ljudje smo različni in vsak dojema po svoje. A ti pa lahko bivaš pri njih in motiš NJIHOVO intimo? [sm=zmeden.gif] Tole mi je pa čisto mimo. Če ti prideš k njim, se točno ve, čigav je prostor, če pridejo oni k tebi, pa ne? To me spominja na znanko, ki biva pri tašči in tastu, seveda uporablja vse njihove prostore (kuhinjo, kopalnico ...), zdaj sta si pa z dragim uredila stanovanje v tej isti hiši v zgornjem nadstropju, pa pravi, da bo zaklepala vmesna vrata, da ne bi preveč hodili k njej na obisk - torej ona namerava še naprej hoditi dol šarit po njihovi kuhinji (to namreč dela, kjub temu, da sta se že preselila v zgornji štuk), oni pa skorajda ne smejo k njej na obisk. Za zjokat no.
|
|
|
|