GSM in dve sim kartici (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

luka jan -> GSM in dve sim kartici (17.3.2010 12:46:12)

Zgolj iz radovednosti sprašujem, ali se da pri nas dobit mobitel, v katerega vstaviš dve sim kartici in si tako dosegljiv na dveh številkah.

Vem da jih onkraj naših meja imajo, kaj pa pri nas?[sm=zmeden.gif]

Kerensa* -> RE: GSM in dve sim kartici (17.3.2010 12:49:26)

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan
ali se da pri nas dobit mobitel, v katerega vstaviš dve sim kartici in si tako dosegljiv na dveh številkah.

Ja.

hrabra miška -> RE: GSM in dve sim kartici (17.3.2010 13:57:33)

mobitel je imel samsunga za dve aktivni sim kartici. Jaz sem ga mojemu kupila ker je vedno dva telefona s sabo nosil (službenega in privat), pa je zelo zadovoljen.

luka jan -> RE: GSM in dve sim kartici (17.3.2010 15:05:02)

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

mobitel je imel samsunga za dve aktivni sim kartici. Jaz sem ga mojemu kupila ker je vedno dva telefona s sabo nosil (službenega in privat), pa je zelo zadovoljen.

No, saj zato se meni zdi to praktično. Sama sicer ne bi menjala, ker ne vem kako so tehnično podprti, bom pa šla gledat na Mobitelovo spletno stran, če še imajo tega Samsunga.

katjandraž -> RE: GSM in dve sim kartici (17.3.2010 22:28:49)

jaz si zelo želim imeti mobi z dvema karticama, tako da sem se malo pozanimala. Pri Mobitelu imajo enega Samsunga, pri Simobilu in T-2 nimajo, za Tuš ne vem.
Sama sem uporabnica Nokie N79, uporabljam nekaj dodatnih funkcij, ki jih ta telefon ima, Samsung pa niti slučajno, tako da še vedno za sabo nosim 2 telefona[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pa upam, da bo Nokia naredila en dober telefon z dvema slotoma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

stela2010 -> RE: GSM in dve sim kartici (28.3.2010 10:36:18)

Hoj,

tole z dvema karticama je pa res praktično. Me pa matra to, k ne vem če sem prav slišala, da se da lahko preko ene krtice dve telefonske "sprogramitrat". Verjetno je to samo v primeru, ko imaš enega ponudbinka in dve njegove telefonske številke.

Kako pa bi bilo v primeru da imaš dve številke dveh ponudnikov -  verjetno se ne da dogovoriti, pa so pol rajši naredil telefon, ki to podpira.

Se bom pa mal pozanimala.

Ciao, vsem.

luka jan -> RE: GSM in dve sim kartici (29.3.2010 13:44:20)

Sem malo brskala in res našla telefon z dvema sim karticama in sicer tega.
http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1418&pu=0

Pri Simobilu nisem našla podobnega telefona, Mobitel pa ga ima, ampak samo tega. Jaz drugega nisem našla.
Izgleda cool, cena je tudi sprejemljiva, sedaj samo rabim nekoga da ga kupi namesto mene. Meni ga nočejo dat.[sm=smiley19.gif]Bom mogla še malo počakat, da mi vsi aneksi potečejo.[sm=smiley19.gif]

luka jan -> RE: GSM in dve sim kartici (30.4.2010 20:56:24)

IZVIRNO SPOROČILO: stela2010

Hoj,

tole z dvema karticama je pa res praktično. Me pa matra to, k ne vem če sem prav slišala, da se da lahko preko ene krtice dve telefonske "sprogramitrat". Verjetno je to samo v primeru, ko imaš enega ponudbinka in dve njegove telefonske številke.

Kako pa bi bilo v primeru da imaš dve številke dveh ponudnikov -  verjetno se ne da dogovoriti, pa so pol rajši naredil telefon, ki to podpira.

Se bom pa mal pozanimala.

Ciao, vsem.

Sem izvedela, da se da. Kolegica ima tega Samsunga in ima notri kartico Simobil in Mobitel in dela brez problema. Je pa res, da je telefon kupila pri Mobitelu in ni zaklenjen, v nasprotnem primeru verjetno ne gre.

Gina -> RE: GSM in dve sim kartici (30.4.2010 21:05:37)

Ja, se da. Moj ga ima, pa je zadovoljen. Vsekakor boljše kot prej, ko je z dvema mobijema okrog hodil.

katjandraž -> RE: GSM in dve sim kartici (1.5.2010 18:32:11)

gina, a tvoj ima tega samsunga al kakšnega drugega sprogramiranega? Ker jaz moje nokie res ne bi menjala[sm=smiley1.gif]

Simplicity -> RE: GSM in dve sim kartici (7.5.2010 21:23:18)

Živjo.

V primeru ene SIM-kartice in dveh telefonskih številk gre za storitev ALS, je pa res, da je treba imeti enega operaterja, Jaz ima to storitev pri Mobitelu in mi je zelo uporabna, da mi ni treba dve telefonov nosit okrog. Prav pride tistim, ki imate službeno in privat številko.

Stran: [1]