Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 12:25:54
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: emica2008 moj je nabavu 1000 različnih kondomov, zdej je pa treba vsak dan enga sprobat ma lahka se jim včas samo lahko samo rečem VAV in zdj jih isceta...al kako?
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 12:43:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute mislim vcasih majo res izjave. vceri sem cevapčičice naredla. in priznam, da so bli mal in je...in poskusa in voha in studira. da bom ja vidla da neki ne stima. pa sem se delala da ne vidim. pol pa prijavi: ti, a to je un zelenjavn meso? sem rekla: jaaaa, dragi. šparam pa sem iz fizola in buč cevapcice naredla
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 12:44:28
|
|
|
|
mojamura
|
hahaha....pa sem mislila, da mam samo jaz takega ''''asa'''' doma. moj pa začne v stilu: "saj sem vedel!! pri nas se vse zgubi, pa pi....mat... nihče nič ne pospravlja....kak tega ni tu, če sem pa dal sem!!" ....začnem si študirat, da majo to moški po defaultu že v genih
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 12:46:19
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura hahaha....pa sem mislila, da mam samo jaz takega ''''''''asa'''''''' doma. moj pa začne v stilu: "saj sem vedel!! pri nas se vse zgubi, pa pi....mat... nihče nič ne pospravlja....kak tega ni tu, če sem pa dal sem!!" ....začnem si študirat, da majo to moški po defaultu že v genih ej isto sem razmišljala , pismo je to že genetika vsi deci majo te finte
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 12:55:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 13:13:34
|
|
|
|
Hope2
|
A zna sploh kateri moški iskat stvari . Še dobro da sem jaz tolk velka, da me je najdu Drugače pa moj gleda v določeno stvar, gleda in gleda in je ne vidi, pa premeče, celo prime lahko tisto stvar in še vedno ne vidi .
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 13:14:27
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 A zna sploh kateri moški iskat stvari . Še dobro da sem jaz tolk velka, da me je najdu Drugače pa moj gleda v določeno stvar, gleda in gleda in je ne vidi, pa premeče, celo prime lahko tisto stvar in še vedno ne vidi . dedci so slepi ko mladi mačko, krti etc...
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 13:15:44
|
|
|
|
hektorina
|
Mene je tak sram, da moram to priznat...ampak pri nas jaz največkrat zgledam prav zgubljeno...pa še pi...dim, ko kaj iščem....pa nimam nobenih dodatkov med nogami. O.k., mam male joške, ampak to še nič ne pomeni. Ali pač?!
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 13:25:36
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 A zna sploh kateri moški iskat stvari . Še dobro da sem jaz tolk velka, da me je najdu Drugače pa moj gleda v določeno stvar, gleda in gleda in je ne vidi, pa premeče, celo prime lahko tisto stvar in še vedno ne vidi . dedci so slepi ko mladi mačko, krti etc... Zdaj pa vem, zakaj pravijo, da ženske zavohajo .
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 13:28:29
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Mene je tak sram, da moram to priznat...ampak pri nas jaz največkrat zgledam prav zgubljeno...pa še pi...dim, ko kaj iščem....pa nimam nobenih dodatkov med nogami. O.k., mam male joške, ampak to še nič ne pomeni. Ali pač?! ampak joške pa vsak dec najde, pa tud če so majhne
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 13:30:01
|
|
|
|
uškinamama
|
Pa kje jih najdete, vse te velike otroke.
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 13:32:22
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: emica2008 IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Mene je tak sram, da moram to priznat...ampak pri nas jaz največkrat zgledam prav zgubljeno...pa še pi...dim, ko kaj iščem....pa nimam nobenih dodatkov med nogami. O.k., mam male joške, ampak to še nič ne pomeni. Ali pač?! ampak joške pa vsak dec najde, pa tud če so majhne Če rečem, da jih zavoha, si glih ne bom neke usluge naredila... .
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 14:23:17
|
|
|
|
Raho
|
Čuj, rija, nisi mi ti včeraj rekla, da ob 13.00 prideš k meni na kavo?
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 14:38:11
|
|
|
|
maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura ....začnem si študirat, da majo to moški po defaultu že v genih ok zdej sem si pa oddahnla, sem mislila da je samo moj tak .... je pa zanimivo, da je hčerka zadevo očitno po njem podedovala
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 15:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 A zna sploh kateri moški iskat stvari . Še dobro da sem jaz tolk velka, da me je najdu Drugače pa moj gleda v določeno stvar, gleda in gleda in je ne vidi, pa premeče, celo prime lahko tisto stvar in še vedno ne vidi . thats my point!
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 15:18:08
|
|
|
|
hektorina
|
Daj, daj...ziher mu namerno skrivaš!
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 15:18:39
|
|
|
|
baguSka
|
itak! in ko ga jaz potem vprasam kako ne vidi - ker ima pred nosom! mi odgovori: kaj pa tuki dela? ponavad je cist ne drugem mestu!!
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 15:19:01
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Daj, daj...ziher mu namerno skrivaš! ja tkole je pa pr nas!
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 15:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka itak! in ko ga jaz potem vprasam kako ne vidi - ker ima pred nosom! mi odgovori: kaj pa tuki dela? ponavad je cist ne drugem mestu!! alpa: ja prej ni blo tega tukaj! (cca 3 sekunde nazaj)
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 15:24:06
|
|
|
|
hektorina
|
Pol bi ve lahko mele polno omaro enih fajn, mladih tipov, pa mu verjetno nebi "potegnilo", v stilu: Kaj? Kje? Ne najdem.
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 15:29:48
|
|
|
|
baguSka
|
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 15:34:54
|
|
|
|
Sanikaa
|
Moj pa za eno isto stvar zna po 5x vprašat kaj je to? Npr.domače olivno olje v hladilniku v zeleni stekleni flaši od soka. Ne prejde niti en teden spet : kaj je to? Pol sem mu pa jezna rekla da naj namoči prst not in proba. Da ne bom več govorila ker nima smisla ..itak ne sliši!!Potem si bo mogoče zapomnil Ista zgodba je pri nas z iskanjem stvari!!! Če je to v genih pol sem pa boga... imam jih 3 doma!!!
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 15:37:01
|
|
|
|
baguSka
|
sej to je tisto, ker sploh ne razmisljajo zraven!!! in ko vprasajo, tud odgovora ne slisijo!! oz za sekundo, ze drugo gre pa ven....
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 18:09:18
|
|
|
|
darja.mark
|
no ja zdej sem si pa tut jst oddahnila ker je moj čist isti. da ne rečem ko jst njega kej vprašam kje je...zmer ampak res ZMER isti odgovor dobim....NE VEM. mislm....a sploh kej vejo teli desci ga sploh več ne sprašujem ker vem da bo reku da ne ve :) bojo res geni zgleda
|
|
|
|
RE: Hvala, da ste poslušale! 17.3.2010 18:27:23
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Drugače pa moj gleda v določeno stvar, gleda in gleda in je ne vidi, pa premeče, celo prime lahko tisto stvar in še vedno ne vidi . oja, poznano....vidi gozd, drevesa pa ne
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?