|
RE: meggi in vse, ki ste "hude" na ... 18.3.2010 10:36:23
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Ne ampak res - človek bere, kako so se bloki tresli, kako so ljudje s stola padali od smeha in potem pričakuje kaj v stilu Ode Mujo u Kanadu potem pa dobi ven enega prostaškega bebca, ki treh besed ne zna povedat. Linka mi sicer ne odpre, ker imamo v službi blokirane določene strani..... Človeka pa vseeno razumem, da je prostaški..... ker moraš zgubiti živce, ko recimo dva meseca vsakodnevno kličeš na tehnično pomoč......čakaš najmanj 10 minut (ker se mi zdi, da je ta posnetek že izpred nekaj let nazaj), da dobiš vezo, potem 5 minut razlagaš svoj problem in človek, ki nudi tehnično pomoč ti lepo svetuje "Gospa, reset___irajte modem."....Ti pa že dva meseca nič drugega ne počneš, kot da vsaj 10 krat na dan reset___iraš modem in preglejuješ kable, če niso preščipnjeni.....in ko mu to poveš, ti pove, da bo napako posredoval naprej in da jo bodo rešili.......in če tak proces traja mesec ali dva vsakodnevno, postane tvoj besedni zaklad v komunikaciji s Siolom bistveno manj prijazen, kot je na začetku...... Tole si zelo lepo napisala No, ravnokar sem oddala mail, v katerem reklamiram račun zaradi nedelovanja storitev in neodpravljenih napak. Bomo videli... eh, midva vsak mesec kličeva tja, ker nama vsak mesec zaračunavajo nekaj kar nimama. in vsak mesec rečejo, da bojo uredil, pa še vedno niso, kljub dopisom, klicem itd... kdo je zdej tu nor, midva ko uporabljama njihove stortive oz. moj ko to plačuje, pa sem mu že rekla, nej jih stera nekam, ampak vidim, da je vsepovsod enako, ali delajo oni budale iz sebe in svoje nesposobnosti...tole z modemi pa še predobro poznam
|
|
|