liliana -> RE: Ob živce spravu Telekom (17.3.2010 10:53:17)
|
Ja, pri Siolu oz. Telekomu moraš precej težit, če želiš nekaj doseči, žalostno sicer, vendar mislijo izgleda, da si lahko vse privoščijo......pri meni so se zmigali šele, ko sem jim zavrnila tretji račun z obrazložitvijo, da mi od trio paketa televizijo odštejejo, ker se mi je kar naenkrat začela kockati in skoraj vsakodnevni klici na njihovo tehnično pomoč niso pomagali nič.... No, zmigali so se tako, da so mi po telefonu ponudili odstop od pogodbe na njihove stroške......seveda sem zavrnila in jih prosila, da mi to velikodušno ponudbo pošljejo pisno, da bom lahko na njo odgovorila......ker sicer sem laik, vendar če mi televizija nekaj mesecev dela brez problema, potem pa se začnejo problemi, ni to moja krivda ampak njihova.......ker ni moj problem, če telekomovi stari kabli ne zdržijo toliko uporabnikov, tako so mi povedali slučajno po telefonu enkrat.......in jih telekom še eno leto ne misli menjati...... Potem sem jim napisala dopis in ga poslala priporočeno po pošti.....dopis je bil dolg dve strani, z vsemi detajli, kronološko, kako oni rešujejo moj problem in dodala sem seveda tudi to, da si takšno aroganco lahko privoščijo zato, ker so bili na našem področju pred leti oni še edini ponudnik televizije......čez tri dni so problem rešili......in od takrat nimam več problemov......
|
|
|
|