anika87 -> RE: Kaj za večerjo 11-mesečniku? (29.3.2010 20:42:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: linči 312 anika87, mi imamo pač tako, da preden zaspi, ji dam še po flaški neko kašico od HIPPa, ki je malce bolj polna (ima notri še žita). ker ima to pač rada. ali pa navadni aptamil. pač nekaj mlečnega. to ji pač paše. in nisem rekla, da je flaška razvada. rekla sem samo, da ji ponoči ne dajem več ne vode, ne čaja ne mleka,... to sem imenovala razvadica. ne pa flaške. moji nimam namena ukinjat flaške, če jo želi imeti (čez dan ali pa pred spanjem). napisala pa sem, da spimo ponoči, odkar smo ukinili razvade (vodo, čaj mleko), ker je mamica, ki je odprla temo, napisala, da je njen otroček lačen spet okoli enih ponoči, če se ne motim. pač, postavila je vprašanje in jaz sem ji odgovorila, kako ravnam jaz. tudi moj otrok je namreč star 11 mesecev. in anika87 brez zamere, ampak mislim da tale tema ni bila namenjena temu, da mene sprašuješ, zakaj jaz svojemu otroku dajem flaško, če jo imenujem razvada (kar sploh ni bilo res) pač pa temu, da mamici, ki je spraševala, kaj dati 11 mesečniku za večerjo, pač odgovoriš, kako ravnaš ti. , Linči hvala za odgovor in obenem - nisem res nič slabega mislila, pač nisem razumela tega kar si napisala... Tudi jaz svojmu devam flaško pred spanjem, kar je za mene razvada, ampak se ne sekiram... naj se pocarta... moj je star 9 mesecev. Mislim pa da, čeprav je avtorica teme ena druga punca in sprašuje nekaj konkretnega, da podvprašanja niso prepovedana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] vsaj v vseh ostalih temah jih je polno... No pa da dodam še jaz moj odgovor - zvečer papa kašice -Linote po žlički, potem gremo do posteljice in tam v mojem naročju spije še 1 dl mlekeca po flaški. Aja, pa če povem še uro - okrog pol osmih povečerja in do osmih recimo zaspi in potem okoli pol petih zjutraj spije spet 1 dl mlekeca, vmes pa mu dam vode če se zbudi, ampak to je malokrat... Nasplošno pa rad pije vodo in je spije kar dosti v celem dnevu.
|
|
|
|