Prvosonce -> vrtec - rdeča ritka (16.3.2010 22:25:25)
|
Mam eno vprašanje - problem. Naš malček (15 mes) dobi v vrtcu vedno redčo rito. Ga zgleda ne previjejo takoj ko kaka in potem dobi seveda takoj rdečo rito, do konca tedna je pol že kar kriza, čez vikend pozdravimo in potem spet naslednji teden ista pesem. Sem že rekla, da naj ga malo bolj pogledajo, da kaka večkrat na dan, po navdi potem ko poje - in glavni problem je da zgleda kaka po kosilu (vsaj doma je tako), oni jih pa previjejo pred kosilom, potem jih dajo takoj spat, previjejo spet po kosilu, in je pokakan lahko tud po dve uri, ko spi ... [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Ta teden je pa sploh kriza, ma že danes tako rito, da speloh ne pusti previjat, se joka, sem ga zdej popoldan kr vsakič tuširala ko sva se previla, ker s s krpico sploh ni pustil umit, tolk ga boli ... kriza .... Kaj naj še rečem - a naj ful zatežim, ker drgač sta ful v redu, se da vse zmenit, sta prijazni ... kaj bi ve? pa še to: kaj naj mu še mažem, da se to čim prej zrihta, ker je prav bogi, zdej ga skoz umivam pod tušem in na debelo mažem z bepantenom ... Aja pa še to: v tem vrtcu jih če nimajo prav rdeče rite sploh z ničemer ne mažejo, zdej sem pa vidla da so ga neki namazal z neko rjavkasto kremo, sploh ne vem katera je ... men se to ne zdi ok, jst ga že od vedno namažem čist vsakič ne glede na to a je rita rdeča al ne ... Ve? LP, S
|
|
|
|