bučkabb -> RE: ko se odločiš samo za enega otroka... (17.3.2010 7:59:07)
|
men je tud ful čudn, ko nekateri tolk sprašujejo o tem, kdaj boste pa zibali, zakaj pa nimate otrok, kaj če bi mel pa še enega, pa kaj še čakate, da ni nič, .....????? miljon vprašanj, ki jih po mojem mnenju sploh ne bi smelo bit!!! vsak ima svoje probleme in težave in kaj veš kje so razlogi, da ni otrok, eni so siguraši, drugi imajo takšne in drugačne razloge, najtežje je pa na ta vprašanja odgovarjat tistim, ki se že več let trudijo zamanj in ne uspe. pol jih pa še povrh družba matretira z temi vprašanji. jaz sem tud mnenja, da bi mogl vsak imet vsaj dva otroka, da se vse mal razdeli med njiju, ker edinci so le edinci pa naj reče kdo kar hoče je razlika če imaš enega otroka ali več. sem pa tudi mnenja, da je boljše, da se za otroka ne odločiš če se ne počutiš sposobnega in če nisi prepričan v to da bi ga imel, ker pol je samo otrok tisti, ki trpi svoje življenje... poznam primer, ko se paru rojevajo otroci kar po tekočem traku a niti enega do sedaj nista imela pri sebi več kot 3 mesece, ko so mogli iti v rejništvo zaradi nesposobnosti staršev, a kaj ko so vzeli otroka je bila mamica čez par mesecov spet noseča, s pretvezo da tega bodo pa imeli, groza...... v takšnih in drugačnih okoliščinah vsak sam odloča o tem ali imeti otroka ali ne, čeprav bi bilo res v takšnih primerih kot je zgoraj opisan boljše, da bi drugi odločali o tem !
|
|
|
|