Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 17:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Enakega kot zadnjih sedem sezon. Z enakimi kilogrami.
|
|
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 18:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ce mi ne rata spravit kil dol - v istih cunjah, ko lansko pomlad ČE pa MI JIH!!!!!!......se bom pa afnala, ko kaka 16 letnica
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 16.3.2010 18:02:20 >
|
|
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:26:45
|
|
|
|
tajtaja
|
Letos bo modna siva, tako da obvezno kako cunjo v tej barvi, pa čevlje. Sem si pa že privoščila novo torbico takoooo velikooo in zraven denarnico, seveda v meni najljubši barvi-rjavi . Kile pa mi grejo vztrajno gor-vsak otrok mi jih je pustil povrečno 0,5kg, tako da sem že na 52kg .
< Sporočilo je popravil tajtaja -- 16.3.2010 19:28:33 >
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:34:26
|
|
|
|
čebelica01
|
pejt na stran next , tam imam večino cujn kupljenih in bom pomladno nextova . sploh pa tunike
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:35:15
|
|
|
|
sonček33
|
no, čebelica, kakšno napopaj sem
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:36:05
|
|
|
|
majch
|
čebelca ti boš kmal provizijo začela od njih dobivat, saj si reklama na 2 nogah
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:38:35
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 no, čebelica, kakšno napopaj sem važi počakte bom
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:41:04
|
|
|
|
Splišni
|
Meni letos vse nekam na modro vleče. Kar vleče me k modrim cunjam, še celo šale samo še modre gledam. Tako da po moje bo modra moderna.
|
|
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:45:14
|
|
|
|
čebelica01
|
tole tole tole tole no to je ena malenkos od naročenega , kaj ne majch
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:45:53
|
|
|
|
sonček33
|
bom kar tukaj vprašala - a se kje na spletu da vidt čevlje camper?
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:47:05
|
|
|
|
sonček33
|
čebelica hude so. sploh tretja
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:47:09
|
|
|
|
čebelica01
|
pa tudi spodnje perilo sem naročila pri nextu , pa ene malenkosti pri victoria secret
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:49:03
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 bom kar tukaj vprašala - a se kje na spletu da vidt čevlje camper? tukaj
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:53:50
|
|
|
|
sonček33
|
0 čebelca, hvala
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 19:55:57
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 0 čebelca, hvala ni zakej , jaz sem odvisnica cot in šuhov in šalčkov , verižic skratka vsega kar se da nase . no edino pri kozmetiki mi je vseen , ker je ne uporabljam , no se popravljam uporabljam samo maskaro in svinčnik , pa labelo
< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 16.3.2010 19:56:28 >
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 20:12:08
|
|
|
|
ivao1
|
če bo siva letos in pol bom jz po dolgem času spet in :)..ogromno mam sivega ki pol kombiniram z barvami.Ja drugač pa tud jz komej čakam vsako leto da se sezona menja da pol z razlogom kupujem:)
|
|
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 20:34:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 čebelica hude so. sploh tretja Meni je tudi tretja všeč.
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 20:37:17
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 čebelica hude so. sploh tretja Meni je tudi tretja všeč. sam na next pejte pa si poglejte majo res super hude stvari , pa to je res ena mala zbirka iz moje omare
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 20:53:14
|
|
|
|
hmm...
|
Enako kot vsako leto. Če se zredim seveda. Ker mi je vse preveliko (iz 52kg na 46 kg ).
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 20:55:30
|
|
|
|
Felicita
|
hm, pomlad... mam usnjeno jakno (fejk usnje ), omislla sm si camper twins čevlje (cat & dog) (še zdej stiskam zobe od cene ), bluzice & korzete, obleke in krila na miljavžnt načinov. a, pa čevlje s polno peto in paščkom okol gležnja.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 20:56:54
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 tole tole tole tole no to je ena malenkos od naročenega , kaj ne majch živjo, a te lahko vprašam kako plačuješ naročeno in v kolkem času dobiš naročeno? Nikol še nism preko neta naročala pa nimam pojma ... aja pa še to, kako je s konf. številkami? Hvala ti.
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 20:57:02
|
|
|
|
maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ce mi ne rata spravit kil dol - v istih cunjah, ko lansko pomlad ČE pa MI JIH!!!!!!......se bom pa afnala, ko kaka 16 letnica podpis
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 21:00:09
|
|
|
|
Felicita
|
aja, še kile... ker neuspešno hujšam že skor eno leto, kile se pa kvečejmu na gor premikajo - ne, ne bom nič hujšala pa zdej sm se spomnla, kupla sm si še superduper hi-tech modrc s spominsko peno, ta bo tut aktualen spomladi
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kako boste oblečene to pomlad? 16.3.2010 21:04:03
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 tole tole tole tole no to je ena malenkos od naročenega , kaj ne majch živjo, a te lahko vprašam kako plačuješ naročeno in v kolkem času dobiš naročeno? Nikol še nism preko neta naročala pa nimam pojma ... aja pa še to, kako je s konf. številkami? Hvala ti. no to naročamo preko ene naše zlate dolenjke , kar se tiče pa za številke je isto kot pri nas , pride zelo hitro piše da od 7 do 10 delovnih dni . ampak nam je zdaj prišlo že dvakrat zelo kmalu . ti pa vse piše na njihovi strani . moraš pa ko greš na stran next jit čisto do konca in spodaj imaš zastavice in klikni na našo slo iz tam izberej prelepe cujnice . pri nas si naročimo babe , potem pa ta zlata vredna dolenjkica pobere naročila , založi €€€€€ in potem hodimo iskat in po pošti je že poslala , pa še poštnino si razdelimo . poštnina pride 5€ potem pa razdelimo , kolikor babnic nas naroči .
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?