Jelenche -> RE: kdaj odkrili alergijo? (22.3.2010 21:42:10)
|
Pozdravljena, mojemu starejšemu sinu je dokazana alergija šele pri 8 mesecih. Imeli težave od 14 dneva rojstva. Predvsem s kožo in blatom (driska) Mogoče bi bilo najbolj pametno, da greš na dieto brez mleka, glede na to da ima prvi dokazano alergijo. Samo poskusi, če bi pomagalo. Bodi vsaj dva tedna brez mleka, pa boš videla če je kaj na tem. Možno pa je, da so res samo krči. No, to da je otrok zaprt, ne kaže na alergijo, ravno nasprotno. Moj mlajši ni kakal tudi do 5 dni, in je bil polno dojen do 1 leta. In so mi na P rekli da je to za dojene otroke normalno. Poskusi ji dat malo sladke kamilice, to naj bi jo pognalo, ali pa sladko vodo. (čeprav nas ni, je pa vredno poskusiti) Malo se pocrkljajte, malo ji pomasiraj trebušček, malo ji dviguj nogice, oz potiskaj proti trebuščku, in bo malo sprostila pline, da ji bo lažje. Če ne pa k zdravniku, če so krči itak kapljice, če je alergija pa tako veš kar je treba. Še samo to, v tolažbo, moj drugi otrok je brez alergije na KML čeprav sem bila na preventivni dieti brez KML in jajc 1 leto torej od samega poroda dalje ... Upam da se vam stanje umiri! LP
|
|
|
|