_sanja_*
|
Tudi meni je voda odtekla doma. Ravno moja sestra je prišla k nama. Na postelji sem nekako na pol ležala, na pol sedela, ko sem začutila "pok" v trebuhu. Pa rečem mojemu in sestri: "Al mi bo vsak trenutek odtekla voda al pa me je ful čudno brcnil!" No, čez sekundo sem začutila toplo tekočino in skočila pokonci, da bi rešila posteljo. Teče pa zelo ja Na tleh je bila takoj luža, pa še ena mal kasneje, kljub temu, da sem mela dve brisače med nogami, potem sem še kakšne pol ure stala v tuš kabini, da sta onadva prišla k sebi Moj je popokal torbo, mal globoko dihal, sestrca je brisala za mano... No, kako uro po razpoku pa smo šli vsi trije v P, ravno ko sem se doma usedla v avto, sem začutila prvi popadek. Sem pa seveda tudi jaz sedela na nepremočljivi podlagi, ker res teče ja Ura je bila ca. 13-13.30h, govorila sem samo to, da naj prosim rodim do 18h... Ne vem, zakaj takšna ura Potem so me v P poslali stuširat (naslednjič se bom doma, če že ravno stojim v tuš kabini , ker se je lažje tuširat brez popadkov, kot pa z njimi) in me za eno uro priključili na CTG, nato pa v porodno, odprta 5 cm. Rodila čez 45 min (celo ob 15.52h, sem sama sebe prehitela za dve uri ). Če bi mi odtekla voda kje drugje... Pri kakih sorodnikih ali prijateljih mi ne bi bilo neprijetno, mogoče samo, če bi jim uničila kavč ali kaj podobnega Sklepam pa, da bi lahko vstala, če sem doma tudi. V nakupovalnem centru pa najbrž ni prijetno... Zato ker teče in teče in pri roki nimaš ničesar, tako pa ni ravno enostavno priti do avtomobila. No v glavnem, zdaj ko vem kako to zgleda, bom v drugo zadnji mesec s sabo vedno imela v avtu kup starih brisač in nepremočljivo podlago Za vsak slučaj, če se ne zgodi doma
|