Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:48:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja prot gorenskemu koncu je pa res... Bi takoj naše pisarne v stanovanje spremenila če bi se dalo.
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:49:34
|
|
|
|
smrka
|
joj se 10 dniiiii, pa se nobenih znakov da bi kaj prej prslo... ko bi vsaj jutri sla rodit...
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:49:38
|
|
|
|
india
|
Pa ne da še sedaj delaš, pikec??? Jao, bejž raje v lajf!:miska:
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:49:52
|
|
|
|
ZARA
|
JOJ...pojma nima MiŠkA,a je rekla??
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:50:19
|
|
|
|
ZARA
|
REPLAY: Pojma nimam MIŠKA,a je rekla??
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:51:36
|
|
|
|
smrka
|
miska jest sem ji tud rekla naj gre rajs domov pa fante iskat!!!
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to moram narest - še ta vikend.... No saj je drgač na izi...se ni za pretegnit. sem zdej dva meseca bila bl tko tko. Zdaj pa gaaasaaaa... joj kok paše :)-:)-
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
pa da ne boste šle na Dansko ali v Italijo punce,če ste poslušale poročila:zmeden:
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:54:10
|
|
|
|
india
|
Hehehe, Pikec, ti si kar privšči, samo,da ne boš potem preveč tolarčkov domov vlekla:)-:)-:)- Zara, ja , pred kakšnima dvema mesecema vem,da je rekla, da pride julija v MB k staršem, pa da ima tu tudi sestro. Odkar pa je javila, da ni več v službi,je pa ni nič več kaj za brat :zmeden2:
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:54:11
|
|
|
|
india
|
Hehehe, Pikec, ti si kar privšči, samo,da ne boš potem preveč tolarčkov domov vlekla:)-:)-:)- Zara, ja , pred kakšnima dvema mesecema vem,da je rekla, da pride julija v MB k staršem, pa da ima tu tudi sestro. Odkar pa je javila, da ni več v službi,je pa ni nič več kaj za brat :zmeden2:
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kaj je pa blo?
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:54:40
|
|
|
|
india
|
Se opravičujem za duplikat:ups::ups::ups::ups:
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:54:49
|
|
|
|
smrka
|
Alika, saj je tud slovenija v nevarnosti da jo napadejo, slovenci so tud pametni pa poslali vojake tam! V bistvu vse drzave ki imajo tam vojake so v nevarnosti.. VSE!
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:55:05
|
|
|
|
india
|
Alika, kaj pa je bilo v Italiji ali na Danskem???
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:55:43
|
|
|
|
ma-ja
|
:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:56:33
|
|
|
|
smrka
|
MA-JA smo prenehali s ploskanjem.. zdaj je druga debata :)
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
nič še ni bilo vendar jim grozijo z ter.napadom.ja vem,da so tudi naši vojaki tam moj brat gre tudi novembra.
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:58:55
|
|
|
|
smrka
|
Danes so na danskem na letaliscu nasli kovcek in so zaradi varnostnih razlogov ljudi takoj napotili ven in razstrelili kovcek, vendar ni bilo nic - lazen preplah. Zdaj pa danci ostro nadzirajo letalisce pa most cez dansko in svedsko.
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:59:40
|
|
|
|
urši*
|
ma folk je čist nor:zmeden:
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 20:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
OH TI TENORISTI :hudicek:
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 21:00:40
|
|
|
|
Anonimen
|
tenoristi= TERORISTI
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 21:01:19
|
|
|
|
ma-ja
|
Sorry smrka, tole je blo pa mal težko sledit. Sem mogla mojmu :love:pokazat kako RR deluje, pa sem kar neki... Ne zamert! Ampak lahko malo :bravo: ker mam tolk lepo novo frizuro (pramenčka, pa kratke lase).
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 21:02:03
|
|
|
|
india
|
Pikec, ta je pa dobra!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Ma, saj je bilo pri poročilih tudi povedano, da Brnik zelo nadzorujejo, pa da je vse enako kot do sedaj, nič ostreje:zmeden:
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 21:04:52
|
|
|
|
viv_
|
Danci so pa tok fejst :love:
|
|
|
|
A ni nikjer noben čvek odprt? 8.7.2005 21:06:11
|
|
|
|
African queen
|
A res:zmeden:
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?