|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gardsko jezero, Gardaland
16.3.2010 13:29:43   
Spark
Letos bi najini pupi peljali v Gardaland, pa imam 101 vprašanje.
Ali je čisto brezveze iti ker imamo punčki stari 5 let in 2,5 let? A je tamala full premičkana da bi šla, al se tam dogaja tudi kaj za njo? Al naj raje počakamo še kako leto? Ali je bolje iti z organiziranim prevozom ali v lastni režiji? Če v lastni režiji, a se da kje poceni oz. za sprejemljivo ceno dobiti za prespati okoli Gardskega jezera. Enkrat mi je ena razlagala, da je na eni strani jezera drago, na drugi strani pa dobiš za prespat za sprejemljivo ceno, pa si nisem zapomnila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gardsko jezero, Gardaland
16.3.2010 13:45:52   
pety78
Mislim, da sta obe še absolutno premali za tja. Raje se odločite za recimo Guliverlandijo. 

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2010 14:24:41   
viv_
Mi smo bili decembra z eno veliko 6-letnico in eno 3-letnico. Veliko sem napisala zato, ker je pri večini vlakcev omejitev glede na telesno višino. Sicer je bilo obema všeč, ampak ta mala ni smela na večino stvari, ta velika je pa uživala.

Je pa sedaj v sklopu Gardalanda še vstop v akvarij Sea Life, ki je zanimiv.

Jaz bi sicer na vašem mestu še kakšno leto počakala in tako kot je predlagala predhodnica šla v Gulliverlandijo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2010 12:35:08   
tea
Kje pa je ta Guliverlandija?
Mi imamo tudi namen it, ta večja fanta bosta stara 4 in malo manj kot 6, mali pa bo ostal doma pri babicah in vsaj enkrat užival polno pozornost starih starševuser posted image Se zavedam, da sta razne atrakcije še premala, ampak saj je vsega dovolj, tudi zanju. Prespati nameravamo v kampu (pomoje Campig Butterfly na priporočilo prijateljev), samo se še odločamo za šotor ali pa mobilno hiško - cene niso tako hude (okrog 50 eur na noč) Naslednji dan si bomo privoščili pa še Sea word in safai. Šli bomo pa med tednom, enkrat maja, ko ni prehude gužve. Mene je tam vedno motilo to, da smo čakali ko...mali otroci pa za to nimajo ravno potrpljenja.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2010 14:11:46   
livia
http://www.gulliverlandia.it/

Guliverjandija je v Lignano, zelo blizu meje. Kako uro in pol iz Lj.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2010 18:29:08   
viv_
Pa zraven Gulliverlandije je še zelo lep živalski vrt in pa vodni park.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?