Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gardsko jezero, Gardaland 16.3.2010 13:45:52
|
|
|
|
pety78
|
Mislim, da sta obe še absolutno premali za tja. Raje se odločite za recimo Guliverlandijo.
|
RE: Gardsko jezero, Gardaland 16.3.2010 14:24:41
|
|
|
|
viv_
|
Mi smo bili decembra z eno veliko 6-letnico in eno 3-letnico. Veliko sem napisala zato, ker je pri večini vlakcev omejitev glede na telesno višino. Sicer je bilo obema všeč, ampak ta mala ni smela na večino stvari, ta velika je pa uživala. Je pa sedaj v sklopu Gardalanda še vstop v akvarij Sea Life, ki je zanimiv. Jaz bi sicer na vašem mestu še kakšno leto počakala in tako kot je predlagala predhodnica šla v Gulliverlandijo.
|
|
RE: Gardsko jezero, Gardaland 17.3.2010 12:35:08
|
|
|
|
tea
|
Kje pa je ta Guliverlandija? Mi imamo tudi namen it, ta večja fanta bosta stara 4 in malo manj kot 6, mali pa bo ostal doma pri babicah in vsaj enkrat užival polno pozornost starih staršev Se zavedam, da sta razne atrakcije še premala, ampak saj je vsega dovolj, tudi zanju. Prespati nameravamo v kampu (pomoje Campig Butterfly na priporočilo prijateljev), samo se še odločamo za šotor ali pa mobilno hiško - cene niso tako hude (okrog 50 eur na noč) Naslednji dan si bomo privoščili pa še Sea word in safai. Šli bomo pa med tednom, enkrat maja, ko ni prehude gužve. Mene je tam vedno motilo to, da smo čakali ko...mali otroci pa za to nimajo ravno potrpljenja.
|
|
|
|
RE: Gardsko jezero, Gardaland 17.3.2010 14:11:46
|
|
|
|
livia
|
http://www.gulliverlandia.it/ Guliverjandija je v Lignano, zelo blizu meje. Kako uro in pol iz Lj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?