|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
8.7.2005 19:49:50   
Teni_
Kako ste kaj?

Že kaj planirate, kaj boste delale med vikendom. Pri nas bo zelo pestro. Ta vikend se dolončno selimo, tako, da bo veliko dela s tem, pa jutri grem na en pogreb. Se vam skoraj verjetno jutri še zadnjič javim, ker je vprašanje, kdaj bom spet imela internet. Si ga moram dat tam na novo priklopit. 23. gremo na morje, pa vprašanje, če bo kaj prej kot avgusta. Glejte, da se boste lepo imele in veliko čvekale. Pa na mene se kaj spomnite. Bom žalostna, ko ne bo interneta. Upam, da se mi kaj uspe javid od tašče.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
8.7.2005 22:15:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
9.7.2005 8:13:47   
Vanček*
Dobro jutro Mojca,

mi pa gremo danes po vsej verjetnosti na Lent..kasneje na ognjemet, jutri bomo pa lenarili celi dan, ker sem danes do 14h še v službi.
Jaz grem na dopust drugi teden v avgustu grem pa v Bovec..komaj čakam, kopala se pa bom v Soči. Komaj čakam.
Joj Mojca čuvaj se, da ne bi kaj preveč garala sedaj med selitvijo, če pa rabiš kako pomoč, pa veš, imaš še mojo tel. od mobilca in me pokliči, saj veš, da ni problem.
Če pa boš potrebovala internet tudi lahko prideš na klepet in malo pobrskaš pri meni po internetu.
Lepo bodi, če se ne slišiva in uživajte na morju..čao Vančo..:sloncek:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
9.7.2005 10:00:25   
Teni_
100% se kaj oglasim vmes.

Pomoč sem si pa že zagotovila. Me mama ne pusti preveč delat. Ne vem še, mogoče še bomo celo danes tukaj prespali, odvisno,če bo moj že danes vse odpeljal.

LP;
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
9.7.2005 17:54:42   
Urša
Evo mene... smo glih iz Avstrije. Ful razočarana nad nosečniškimi cotami-nič znižano. :( No, smo pa vsaj orng fasunge nabavl, da se bomo pridno redili. :)-
Mojca, uspešno in čimmanj stresno se preseli... kaj je fajn, da si :nosecka: in ti ni treba stvari nosit! Glede interneta sem pa jaz na istem-ko pridem k našim na obisk, samo navalim, da se kr kadi iz tipkovnice. Pa nimam kej, se že navadiš, čeprav težko.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?