Pia73 -> JULIJKE (8.7.2005 20:59:51)
|
:rozica: Pozdravljene! :rozica: Tudi jaz sem imela danes pregled. Meni pa vedno naredi vaginalni pregled, razen enkrat mi ga ni. Pa mene zaenkrat to nič ne boli. CTG pa pride pri nas na dan PDP. Skratka sem kar vesela danes. G je rekla, da sem zaprta nato pa je rekla, da sem že odprta 1 cm. To je pa fajn, ker pri ta prvem :duda: sem bila na dan PDP odprta samo za konico. Samo je rekla moja G, da je pri drugem :duda: normalno, da se začneš prej odpirat. Seveda to ne pomeni, da bo kaj prej, lahko pa, pustimo se presenetit. Moja G gre na dopust, tako da imam naslednji pregle šele 19.07. pri enem drugem G, če se prej kaj ne zgodi,... Sedaj imam tudi jaz bolj ali manj vse kupljeno in pripravljeno in lahko gremo rodit,... :kuza::kuza::kuza: Pa za kosilo v vrtcu, ki ga bom jemala zase sem se tudi že zmenila! :bravo: Naš :duda: pa je zaenkrat še tako živahen, da nič ne štejem gibov pri prvem pa sem si jih celo pisala v tisto razpredelnico,.. Samo prvi :duda: je bil res neprimerno mirnejši. Sem vesela, da je ta tako živahen. LP :nosecka: Pia73 in :duda: 38t
|
|
|
|