mihi78 -> ponavljajoči ss (6.8.2005 20:51:56)
|
pozdravljena! jaz bi se na tvojem mestu odločila za kak pregled. mene še ta mesec čaka histeroskopija, kjer bodo ugotovljali, če imam morda kako pregrado, polipe ali kaj drugega. sama sem vprašala G, kako je mogoče, da tega niso ugotovili že z vaginalnim UZ pa mi je odgovoril, da včasih tega ne morejo ugotoviti samo s tem. jaz bi se na tvojem mestu odpravila do svoje G in zahtevala, da naj te da na kak pregled. jaz imam na srečo super G, ki me je hotel že po drugem ss napotiti na histeroskopijo, sama pa sem se odločila, da še počakam in poskusim še enkrat zanositi ampak sem ponovno doživela ss :((:((:((:(( lepo, da imaš doma že pikico, ki te vsak dan razveseli :bravo::bravo: pisala sem tudi dr. pušenjaku na http://www.med.over.net, ki pa je menil, da glede na to kaj sem napisala, lahko z 80% verjetnostjo trdi, da ne gre za nobeno sistemsko napako ampak enostavno za smolo. dr. brezigarjeva na forumu "genetska posvetovalnica" pa mi je svetovala kariotipizacijo in testiranja za antifosfolipidni sindrom. komaj že čakam, da se nekaj premakne, ker imam že vsega poln kufer :grrr::grrr::grrr: pogumno naprej :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|