Gina -> ??????? (9.7.2005 11:36:24)
|
Joj, patricija, ti pa nimaš sreče. Glede mirene odgovor eni, ne vem več, kateri, jakost M se zmanjša na minimum. Jaz sem imela res močne M. V eni uri čez tamnpon XL + dva always vložka, prvi dan tako non stop. Zdaj bi lahko imela en vložek cel dan, pa bi bilo dosti, če ne bi menjla zaradi higiene. Resnično se fuuuul zmanjša. Prej sem tudi imela M po 14 dni, tkao da je po moje z mojimi hormoni nekaj narobe. M so se mi uredile na 30 dni, prej sem imela na 24-26. Torej če vse skupaj seštejem, sem sedaj veliko na boljšem, kljub izcedkom. Ti izcedki so samo toliko, da nekaj je. Če imaš pa sicer nemočne in hitro mineče M, potem je pa vprašanje. Nekaterim po treh mesecih M sploh skoraj ni več, nekaterim pa packa. Glede lege, moja G mi je že 2x preverila z UZ in leži medna super, nič se ne premika ali kaj podobnega. Po moje mora pa tudi G vedeti, kako ti vstavi to reč. Mogoče pa pred leti eni G tega še niso čisto dobro znali, so se še učili, ker je mirena šele na tržišče prišla. Kar se bolečine tiče: 100x raje me boli 2x po 10 sekund ali manj, pa imam zagotovljeno kontracepcijo, kot pa da me vsak mesec skrbi, če smo kaj naredili. Boli pa ne tako grozno, da bi bilo res obupno. Sploh pa, če ti vstavlja med M, kar meni ni, ker je še nisem imela, sem dojila. Pa še to za Valči. Jaz sem tudi 2 ali 3 mesece po porodu imela nekaj M podobnega. Potem pa 4 mesece nič. Je rekla, G, da ni rečeno, da je tiso bila v resnici M, da včasih ženske po porodu dobijo tako krvavitev, ki pa ni nič hudega ali nevarnega. BTW, jaz takrat mirene še itak imela nisem, pa mirena sploh nima vpliva na to. Lahko da je pri tebi isto.
|
|
|
|