RE: preoblečete otroke (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

ksenija12 -> RE: preoblečete otroke (16.3.2010 8:54:21)

Ne, ju ne preoblačim, jima pa zmeraj umijem roke, ko pridemo domov.

koala -> RE: preoblečete otroke (16.3.2010 9:00:24)

Jaz ga preoblečem, ker sem navajena da se tudi sama preoblečem ko pridem od kod, pa ne zaradi virusov (še nikoli nisem pomislila na to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]).

travica -> RE: preoblečete otroke (16.3.2010 12:24:14)

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

travica, a lahko eno vprašanje: a ti preoblečeš otroke (in sebe, koneckoncev) vsakič, ko od kod pridete - npr. iz trgovine, z obiskov,...?

[

neee, je ne preoblačim, razen če je umazana (kar v tem času ni pogosto, ker ne hodijo veliko ven).
Za viruse pa sem mislila, da se ne bi prenesli na dojenčka, ki je doma (ker se tamala stiska k njemu, pa skupaj se po postelji valjata,..). Ker izoliranega nimam nobenega, ampak v nakupovalne centre in trgovine pa jih res ne vlačim sabo.
No, zanimalo me je tudi zakaj jih preoblačite in vidim da umazanija ni edini razlog.
Jaz se preoblečem, ko pridem domov, ampak zato, da sem bolj komot. Mala pa je tak vedno komot oblečena, tak da je zaradi tega ne bi iz trenerke v trenerko preoblačla.

koala.cek -> RE: preoblečete otroke (16.3.2010 13:56:09)

ponavadi je tako, da gremo iz vrtca vedno še kam. če gremo na obisk, ga preoblečem - ker je umazan. če smo zunaj, ga ne preoblačim.

ko pridemo domov, gresta ponavadi oba direktno pod tuš, ker se potem oblečemo samo še v pižame.

2ursae -> RE: preoblečete otroke (16.3.2010 18:03:49)

preoblečem, ja. Tisto o virusih se mi tudi ne zdi tako mimo, jaz imam že boljši občutek, če smo doma v oblekah, ki jih ne nosimo drugje. Ko pridem iz službe, se vedno preoblečem in npr. se nikoli ne vsedem na posteljo v hlačah, v katerih sem bila v službi in po trgovinah.

zvezdica05 -> RE: preoblečete otroke (17.3.2010 10:17:22)

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Pri nas se preoblečeta. Če so obleke čiste, ju imata za naslednji dan, če pa so umazane, se preoblečeta v čiste obleke za doma, ki so praviloma že rabljene, sprane, kaj zašite, ali pa imajo flekec, ki ga ne morem oprati. Imamo ločene obleke za doma in lepe za ven.

Pri nas tudi tako funkcioniramo, le da jaz mojo malo nikoli za v vrtec ne oblečem dva dni zaporedoma v iste obleke.

frutka_ -> RE: preoblečete otroke (17.3.2010 21:24:54)

Preoblečem sebe in preoblečem otroke.Vedno in vsakič ko pridemo domov.  NIKOLI otrok dva dni zaporedoma ne oblečem v ista oblačila. 

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]