rea27 -> RE: Dolenjke, 3,. del (8.4.2010 12:16:32)
|
a bi jutri kak kofi padu? popoldan ali pa proti večeru...tam 17 - 18? čebeli..ni slik..kje maš gregorčka..[sm=zmeden.gif] alex..pridna pridna za branje...jaz sem nazadnje brala unga posebneža Jasper Juul-a ....Noro dober romanček...sploh ne moreš nehat..vse od seksa, smrti, ljubezni, družine, izgube, prevar..dober. Moram zdej drugi del it iskat..[sm=bravo.gif] zmajčica..kod se pa ti skrivaš..samo delaš..dej no mir, kaj boš s tolkim "dnarom" ?[sm=bravo.gif] štrumfka..si spet zuni, ne...a že motorčkaš? Sem ti zadnjič pozabla rečt, da je bil moj tut motorist..ampak..khm..MOTORIST! On je mel cestaka (cestni motor) - Hondo...in se NI znal počasi peljat... Npr: v Ljubljano v 22 minutah (270 km/h), Split 2h 40 min, Cres (s trajektom vred) 2 h, da ne govorim kaj je počel po Kočevju...Vedno ko sva šla na morje je govoril: tuki se je eden ubil, pa tuki je enmu glavo otrgalo, pa tuki..ej..NO WAY Pol je pa še en kolega neki norel po pisti ..v vašem koncu, mogoč poznaš: Lorč. Ki se je pred enimi 3-4 leti na pisti na mobi krogu ubil pred svojim sinom!!!!!!!....lej..pol je pa padu ultimat....nema! Al jst al pa motor.. ni varjant! Tako, da zdej vsako spomlad, ko pridejo motorčki ven, se mu dobesedno trga... Pa sem mu rekla, da če ga hoče kupit, ga ima lahko samo za na Grobnik..tuki, po cestah..no way...al pa grem...tako, da je v hudem precepu, dilemi... bbaja..kaj je zdej..si sam zuni odkar homeopatija prijemlje heheheh[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] kaminek...si v torticah? pa da se mal pohvalim: naša mala miss je pa spala od 21 do 8.10 in to smo jedli smao 1x - ob 6:00 Sem se res naspala...kot, da ve da je mami zdej pa res na konc z močmi...too much..trebuh mam do Pakistana...Popek mi je že zdavnaj vn vrglo, tako da ne vem..bo treba se k Glumičiču pokazat :)[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|