rea27 -> RE: Dolenjke, 3,. del (31.3.2010 11:46:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch čebelca, maš zs a maš res, srce, zdaj že fiksen seznam ljudi za baby shower? mi ga lahko posreduješ prosim? aja, pa da ne bi slučajno pretiravala ti s temi pripravami. Vsaki en sendvič pa fajn se mejte - nismo mi fensi šmensi elita, da rabimo 7 hodov na meni pa take reči.[sm=smiley36.gif] majchica...itak, najmanj 7 izhodov bo!! hehehheh, ma ne, meni je to tako luškano...res...samo Kaminek bi neki ful prosila..Ker ne bom imela časa naredit torte..in ker jih ona takoooo lepe dela...Kaminek? Bi ti meni prosim naredila eno tortico za babyshowerja? Dej, proooosim, bom prišla iskat kamorkoli boš rekla...Pa ceno mi napiši... vse plačam :) ekola seznamček: jaknik zmajčica vaney štrumfka majch čebeli živka nya princeska alex pa še ne ve bi pa lepo prosila, če ima še katera čas in nima na ta dan obveznosti, če se udeleži našega babyshowerja..kaminek, cukr, valentinčica, majčica, majra, Lee Ann...dobrodošle!!!!! potem pa je tu še nekaj mojih izven rrjevskih prijateljic, ki so ravno tako mamice.. Tina Matko Andrea Vraničar .....
|
|
|
|