čebelica01 -> RE: Dolenjke, 3,. del (16.3.2010 20:33:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: rea27 ooo, čebelko....grozno...ma..sej nimam besed..[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] sej se res dobro držiš, samo verjetno pridejo momenti, a ne? Ah..važno, da imaš ti zlato družinico ob sebi v takih časih...[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] ja seveda ne mine dan , da ne pomislim nanjo . so pa tudi momenti , ki so res mučni ampak nimaš kej , grem se na pokopališče mal spihat pa kako pikopoko kupim pa angelčka , pa položimo na grobek pa je prec lažje . sam bemu naj se roka posuši onemu , ki jih je ukradu lani . naše figurice . prvo pikopoko , ko smo jo kupili z malima dvema pa vsak je izbral eno čebelico pa angelčke pa so vse pokrali . zdaj smo že nove nabavli , samo ni isto . upam , da se jim je že posušila roka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Maš čisto prav! Jaz ne razumem kakšen človek to mora bit, če mu lahko sploh lahko rečeš človek, ki krade iz grobov. So nam enkrat v Mp na pokopališču pokrali iz groba že posajene rože. Človek nima besed!!!!!!!!!!! ampak , res . veš kako je blo men , ko sta me maledva spraševala , kje so njune pikapoke in čebelice pa angelčki , hja sem rekla , da so jih pospravili ker jih je dež in sonček zdelav pa da so zdaj z babi
|
|
|
|