|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
26.3.2010 12:07:24   
čebelica01
tole sem pa jaz danes dobila :

user posted image

No, pomlad (upam da kmalu) prihaja in je tale nagajiva pesmica kot narocena ..
Spet bo kmalu prisel tisti pomladni dan,
ko treba dat bo zimske gate stran,
si treba bo nadeti tangice
in lepe pisane rozaste spangice.
A kaj se cudo cudno tu godi,
tangice premajhne so za stevilke tri!
Le kako se je to zgodilo,
da telesce se je tako poredilo?
Je bilo predolgo zimsko spanje,
zdaj pa je porazno tole stanje.
Nic ne pomaga jok in stok,
treba bo v nov naskok!
Zdaj sta na vrsti regrat in solata,
da bo spet manjsa zadnja plata,
pa treba stopit bo na planine,
da lepse bodo te obline.
Saj zdaj je konec dolge zime,
fantje ze cedijo sline,
zato le pazi draga punca,
da se speh okrog ne gunca...
IN TAKO SEM ODGOVORILA ....
Pri meni se vseskozi gunca,
tud' kmet ma rajs debel'ga junca,
airbag je tud' priporocljiv,
ce hoces biti manj ranljiv.
In pa: vemó, da suhe babe
so prepogosto volje slabe,
nataknjene in neprijazne
in mlahave kot vrece prazne.
Poskusi sam in videl bos,
kako lahko gre vse na noz,
ce moras dan za dnevom biti
sestradan in z vrvico v riti.

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
26.3.2010 12:24:07   
čebelica01
majch - ja kje pa tičiš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1602
26.3.2010 12:39:13   
majch
jutro

ali, dan, ali kaj že...sem bla zaposlena, sem morala stanovanje skupaj vreč, ker tašča pride na obiskuser posted image . Z malčico sva spale do 9, pol pa bolj na izi, pa ni blo še časa za rr.

Pismo, čvekate pa sto na uro. Lepo, lepo.

Aja, princeska, diplomske in prevode povzetkov sem že velikokrat delala, tak da ni panike. Sicer pa je tu gor pomoči dosti, te bomo že popedenale, da ne boš imela kakega izgovora, da ne bi diplomirala.user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1603
26.3.2010 12:41:33   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

jutro

ali, dan, ali kaj že...sem bla zaposlena, sem morala stanovanje skupaj vreč, ker tašča pride na obiskuser posted image . Z malčico sva spale do 9, pol pa bolj na izi, pa ni blo še časa za rr.

Pismo, čvekate pa sto na uro. Lepo, lepo.

Aja, princeska, diplomske in prevode povzetkov sem že velikokrat delala, tak da ni panike. Sicer pa je tu gor pomoči dosti, te bomo že popedenale, da ne boš imela kakega izgovora, da ne bi diplomirala.user posted image

preden pride taščica pa le daj vse pokomandiraj , da bo tipi topi user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 12:54:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
26.3.2010 13:01:18   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

IZVIRNO SPOROČILO: živka

LA krasni so tvoji mucki!!! A to so tisti najdenčki iz parkinga izpred ok. treh let?
No potem, te pa ne poznam, če nisi hodila na pilates, se mi zdi, da je tista ženska itak starejša.

hvala živka, res so carteki, enga sva posvojila tut sam s 3 nogicami, tako je bil hvaležen, pa to človk ne more opisat..
uuu, pol jih je pa zgleda ful teh muckov boščekov user posted image niso s parkinga, moj lubi jih prnese, kr vejo da morjo k njemu , 1x enga, 2. drucga z une strani revoza, tam pr grmu, tam ko je tut naša centralna kurilnca, pa železnca pride not v stavbo, pa jedilnca je tut tam, no pr ns temu placu rečemo adjustaža in karosernica 'jama'.. boščki so res, k tkole zalutajo dol z grma, nazaj pa ne zna, al pa z mamo mucko pride, pol pa ona po svoje, ta mali kepi je vse drugo bolj zanimivo, pol pa zaostane in ostane.. in par dni luta not, placa za lutat je tle v revozu pa za take male velikooo, k je že tko vse tko veliko tle not, pa se čist sestradajo, umažejo, prehladijo, vodo iz luž pijejo, sicer kak košček salamceal pa kruha od kacga sendviča od koga dobijo, to je pa to, prepuščeni samim sebi, moj lubi pa nima srca teh revčkov gledat, pol pa jih posvajava user posted image user posted image pa tut, eni so žleht, niso vsi prjazn do žvali, pa jih tut kej dreckajo pa tko, a-a tko pa ne, not on our watch!! pa se je tut že kak njegov sodelavc po njem zgledovau, ene par jih je tut že odneslo mucke domov user posted image no, morbit se bojo pa še kdaj tele dobričine med sabo pogajat mogle, kdo bo kerga mucka domov odnesu user posted image user posted image

no se bom pa še jaz oglasila , pri teh mačkonih . jaz jih ne maram , pa ne tako , da jih zdaj pa pobijam . jo pobožam vse ampak , da se mi pa okoli bajte smuka pa cahna ( ščije ) to pa ne , tkoj poper nasujem

Neposredna povezava do sporočila: 1606
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 13:01:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1607
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 13:06:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1608
26.3.2010 13:13:14   
čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

no se bom pa še jaz oglasila , pri teh mačkonih . jaz jih ne maram , pa ne tako , da jih zdaj pa pobijam . jo pobožam vse ampak , da se mi pa okoli bajte smuka pa cahna ( ščije ) to pa ne , tkoj poper nasujem

user posted image user posted image user posted image user posted image ja, to te pa čist razumem user posted image user posted image user posted image user posted image tam je še pomoč pa bitke za cahn ozemlja pa ne vem še kaki mačji (ego)tripi od sosedovih mačkov, k so pa čist divji, jih majo tko za miši pa pomije, najini so tut navadni domači muci, so pa hišni in papcajo konzerve s primešano zelenjavo, k je vedno mal več skuham, še za njih.. v glavnem, da je v bajti red, zuni je pač zuni, sej na srečo ni tolk hudo user posted image joj sm se spet spomnla da se bo sezona gnojnice začela.. brrrrrrrrr

sej mam rada vse živali , hišne so mi najljubše user posted image  čiste urejene user posted image . jaz sem rekla , da ko vse uštimamo pri hiši pol nabavim psa , prej pa ne . pes more imeti svoj prostor in tudi poštiman tko kot se šika . komaj čakam , da bo prišel ta dan

Neposredna povezava do sporočila: 1609
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 13:27:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1610
26.3.2010 13:32:50   
čebelica01

sej bo čebelca sej bo!!! in prou je, da se najprej poskrbi za to, da ma urejeno okolje za bivanje.. sej tut za nas in naše malčke najprej poskrbimo, da bojo ja vse mel, sej to je pa lih tko.. živo bitje 

sej vem , da bo prišel ta čas . sem bla zmeraj blokovska mestna punca. psa sem si neskončno želela , pa sem si govorila , ko bom nekoč v hiši bom imela takoj psa . no v hiši sem že psa pa še nimam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1611
26.3.2010 13:49:48   
*zmajčica*
Evo nas s kofetka in vozičkanja...hehe. Morem priznat, da me kar noge bolijo, pa še delat morem popoldan! A sej bo...bojo šle pa kile dol.. user posted image user posted image user posted image
Drugač sva ble pa z Vaney same + najine malčice. Je mala Daša tak cukrček...Pa take fensi hlačke je mela. user posted image user posted image Sm se kr čudla, kuk je to mejčkeno...Moja Laura je bla že v štartu velika!

Haha...nahranle sva jih kar v Beti trgovini, pa še mejhn zapravle...Hehe

Nič šibam južno kuhat, pa se slišimo...
Bay

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1612
26.3.2010 13:53:19   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Evo nas s kofetka in vozičkanja...hehe. Morem priznat, da me kar noge bolijo, pa še delat morem popoldan! A sej bo...bojo šle pa kile dol.. user posted image user posted image user posted image
Drugač sva ble pa z Vaney same + najine malčice. Je mala Daša tak cukrček...Pa take fensi hlačke je mela. user posted image user posted image Sm se kr čudla, kuk je to mejčkeno...Moja Laura je bla že v štartu velika!

Bay

kako moraš zdej južno kuhat , če si rekla da ne potrebuješ , da ti bo taščica skuhala , kaj je zdaj to si pozen pršla pa ni več kossiillccaaaaaa user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 13:57:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1614
26.3.2010 14:02:06   
čebelica01

sej vem , da bo prišel ta čas . sem bla zmeraj blokovska mestna punca. psa sem si neskončno želela , pa sem si govorila , ko bom nekoč v hiši bom imela takoj psa . no v hiši sem že psa pa še nimam user posted image user posted image user posted image

še dobr da nis štajerka (sej nis, ne?) k dolenjci eni podgurci so radi žleht, pa pravjo: da dolenjc ne rab psa pr bajt če ma štajerko al neki tacga.. user posted image user posted image ko sm prvič to slišala, sm kr mal zamerla ker takrat še nism lih dolenjskega humorja poznala, dns pa mi je to tko smešno, povrh vsega pa tisti k to govorijo pojma nimajo kolk na bulš so, če majo štajerko, pa še psa, obe troje user posted image - je vsaj vse tko ko mora bit, fse kak mora biti user posted image user posted image user posted image user posted image

pa maš kake preference okol kužkov?

hmm tle te čisto ne štekam okoli preferenc - ugodnosti , prednost okoli kužkov ??

Neposredna povezava do sporočila: 1615
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 14:03:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1616
26.3.2010 14:05:55   
čebelica01

če si kakšnga še posebi želiš, ala pasma, velikost, tko

sej se mi je zdel , da misliš pasmo , sam vseen nisem bla sigurna , ker perferenca ima lahko več pomenov v celem stavku user posted image

ja seveda tole je moj kužek

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1617
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 14:35:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1618
26.3.2010 14:37:28   
čebelica01
angleški buldog

e tiste slikice so stare že uffffff , če misliš iz albuma , če pa si vidla tukaj k sem jih prpopala pol so pa nove user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1619
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 14:46:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1620
26.3.2010 14:55:29   
vaney
zmajčica, kaj user posted image sva pa midve delale??? Meni bodo noge odpadleuser posted image Ja, sva bile pridne...najprej na kavico, potem voziiiičkanje, šopingiranje in nazaj na pijačo. Je pa najina kavica trajala 4 ureuser posted image tako da kdor hoče z nama kofetkat, moram met dost cajtauser posted image

LeeAnn, ja, tudi moj je pogruntal, kdo sta vidva, pravi, da se s tvojim fajn zastopita. Pa dva ste baje od nas kupiliuser posted image No, o tem ne vem kaj dost, ker nisem nič delala zravenuser posted image Vidiš, kako je svet res majhen...

Nič, grem malo počivat, dokler Daša spi in še ni večjega škrata doma...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 1621
26.3.2010 15:10:33   
Anonimen
Ej čebelca, jst sem se spomnila, da si ti zadnjič neki omenila, da nameravata s tvojim fasado rihtat, zdej pa mene zanima, ker vem da imaš poznanstva vsepovsoduser posted image , če imaš človeka, ki bi mi lahko tako informativno povedal, kolk nas pride, če en del fasade zbrusimo in damo drugo barvo gor. Pa če je možno, bi ti še okvirno kvadraturo pol javila.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 1622
26.3.2010 15:11:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

zmajčica, kaj user posted image sva pa midve delale??? Meni bodo noge odpadleuser posted image Ja, sva bile pridne...najprej na kavico, potem voziiiičkanje, šopingiranje in nazaj na pijačo. Je pa najina kavica trajala 4 ureuser posted image tako da kdor hoče z nama kofetkat, moram met dost cajtauser posted image

Jst sm se pa okol 12-ih čez Črn. peljala, pa sem še razmišljala, če čem te poklicat, pa sem bla skor ziher, da si že doma, pa pol nisem user posted image

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
26.3.2010 15:18:46   
*zmajčica*

IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Bay

kako moraš zdej južno kuhat , če si rekla da ne potrebuješ , da ti bo taščica skuhala , kaj je zdaj to si pozen pršla pa ni več kossiillccaaaaaa user posted image

Ja res je. Je zadnji moment prišlo do spremembe in sem mogla jaz skuhat...Pa saj i blo nič posebnega...Štruklji (30 minut) posla. hehe...

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1624
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 15:21:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?