|
RE: Dolenjke, 3,. del 26.3.2010 13:01:18
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann IZVIRNO SPOROČILO: živka LA krasni so tvoji mucki!!! A to so tisti najdenčki iz parkinga izpred ok. treh let? No potem, te pa ne poznam, če nisi hodila na pilates, se mi zdi, da je tista ženska itak starejša. hvala živka, res so carteki, enga sva posvojila tut sam s 3 nogicami, tako je bil hvaležen, pa to človk ne more opisat.. uuu, pol jih je pa zgleda ful teh muckov boščekov niso s parkinga, moj lubi jih prnese, kr vejo da morjo k njemu , 1x enga, 2. drucga z une strani revoza, tam pr grmu, tam ko je tut naša centralna kurilnca, pa železnca pride not v stavbo, pa jedilnca je tut tam, no pr ns temu placu rečemo adjustaža in karosernica 'jama'.. boščki so res, k tkole zalutajo dol z grma, nazaj pa ne zna, al pa z mamo mucko pride, pol pa ona po svoje, ta mali kepi je vse drugo bolj zanimivo, pol pa zaostane in ostane.. in par dni luta not, placa za lutat je tle v revozu pa za take male velikooo, k je že tko vse tko veliko tle not, pa se čist sestradajo, umažejo, prehladijo, vodo iz luž pijejo, sicer kak košček salamceal pa kruha od kacga sendviča od koga dobijo, to je pa to, prepuščeni samim sebi, moj lubi pa nima srca teh revčkov gledat, pol pa jih posvajava pa tut, eni so žleht, niso vsi prjazn do žvali, pa jih tut kej dreckajo pa tko, a-a tko pa ne, not on our watch!! pa se je tut že kak njegov sodelavc po njem zgledovau, ene par jih je tut že odneslo mucke domov no, morbit se bojo pa še kdaj tele dobričine med sabo pogajat mogle, kdo bo kerga mucka domov odnesu no se bom pa še jaz oglasila , pri teh mačkonih . jaz jih ne maram , pa ne tako , da jih zdaj pa pobijam . jo pobožam vse ampak , da se mi pa okoli bajte smuka pa cahna ( ščije ) to pa ne , tkoj poper nasujem
|