Mala_princeska -> RE: Dolenjke, 3,. del (25.3.2010 15:44:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch uuu, zmajčica, maš pa ful lep poklic. Rožice so zakon. sicer meni po tekočem traku vse crkne, samo zakon so pa še zmeraj[sm=smiley36.gif]. Upam, da ti rata najt službo v svojem fahu, res. Kaj pa da bi šla na svoje? Sicer je cvetlčarn in tega v BK veliko...po moje bi se mogla pa v spletno prodajo vrečt. Recimo, naročim pri tebi šopek, ti ga dostaviš na kerkoli naslov v sloveniji, z darilcem, opsvetilom. Veš, ko v filmih. Eh...ignoriraj me...bljuzim danes. Jaz sem čist v podjetništvo padla in skoz študiram, kaj bi mi blo za delat, ker bi rada mela svoje podjetje, beri vsaj sp, da bi delala z užitkom in za sebe. Žal, se mi zdi da nisem izbrala pravega poklica. Sicer ga rada dela, a mi gre preveč živcev za krotenje mularije, in to me ubija. Tako da...sem vedno na lovu za novimi priložnostmi. Morda nekoč pa res. Nič ne bluziš....imaš super podjetniško idejo :-) Pa bi ti to delala? Sprejemala naročila, šopke bi ti pa zmajčica izdelovala :-) [sm=smiley2.gif] Ven nismo šle....ker je gnoj okoli hiše [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] in ne grem otrok zastrupljat. Čebeli a o poklicih se menimo? Voham in imam na sumu, da si zdravstveni tehnik ali kaj podobnega? [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Oooo Jaknik je pa lilu lilu, modri angel :-) Ja fajn.... Potem pa moraš eno BK poznat, ki na carini dela in ima junijsko [sm=rozacrtici.gif]2009 (Cally) sam se ne oglaša več, sam bere še občasno.
|
|
|
|