|
RE: Dolenjke, 3,. del 16.3.2010 16:00:51
|
|
|
|
vaney
|
čebelica, seveda lahko brez predstavitve Če hočeš, ji lahko jaz rečem (se poznava), pa ti pošlje, lahko ti pa dam številko, pa se zmenita in osebno prevzameš...po želji jaknik...ja, oblekice so pa res luškane...glih včeraj si me klicala, ko sem glih držala cel kup stvari za Dašo in me Grega sprašuje, kaj pravi Helena, pa mu nisem nič kaj preveč razlagala, da imaš paket oblekic za Dašo, ker potem bi morala vse nazaj na polico odnest ...ja, kaj čemo, ženske pač... princeska, ti si zadnjič pisala, da se odločaš o nakupu Scenica/Lagune Grandtur; ti lahko iz prve roke povem, ker sem imela oboje. Laguno sem vozila 1,5 leta, zdaj pa imam pol leta Scenica. In je tako, da je Scenic dosti bolj udoben glede vožnje in bolj pregleden, vse je bolj komot, prostora notri je veliko, je zelo lep in praktičen. Laguna pa ima super prtljažnik, v katerega gre vse in še več. Pri Sceniku pa je prtlajžnik sicer velik, ampak , če je polica gor, ne gre notri spet ne vem, kaj. Če bi še 1x izbirala, bi izbrala GrandScenika, ampak ker sem kupovala nov avto, mi je malo dinarčkov zmanjkalo za tak podvig. Porabo goriva ima Scenic manjšo za okrog 2 l/100km. No, toliko samo na hitro. Sem si že zadnjič rekla, da ti bom napisala, pa sem pozabila. Mi smo včeraj šopingirala po Ljubljani, ampak sem bila precej razočarana, ker imajo ful stvari, ampak vse skupaj nič. Tako da je Anže dobil dvoje kargo hlače in 2 teniske, Daša nekaj majčk, hlač, jakno in jaz 4 majice in to je to. Bom pa po netu naročala, če v trgovini nimajo
|