majch -> RE: Dolenjke, 3,. del (25.3.2010 9:34:20)
|
jutro sem morala nehat včeraj, je moj dragi čist nesrečen, da ga zapostavljam[sm=smiley36.gif]. Sej ma prav po svoje...ma je klinac vse skupaj, ko se cele božje dneve ne pogovarjam z nobeno odraslo osebo, razen kolker tle klofam, pol pa itak ne znam nehat. V glavnem, ja to temo sem jaz odprla, nisem takrat vedla, da je kaka starejša že odprta, za druge forume pa tud ne vem, tako da...o profilu babnic, ki se tle nahajamo, samo to, da smo same u iber fajn babe in drugo ni nič važno. Torej, drage mamice, vse najlepše danes. Sem klicala svojo mami, pa mi reče enako za praznik in doda, da zdaj sem pa že res stara.[sm=smiley36.gif] Jap, še mal pa bomo si čestitale za dan penzjonerov tlele. Majko, čas leti. Aja, pa za next in podobne sem študirala. Po moje ti samo seja poteče, ko pač veliko naročaš, al pa kaj podobnega in ti stran ven vrže. Ne morejo ti oni kar tako zaradi poštnine težit, ker, kaj pa če imaš osem otrok pa naročaš na veliko in različno za njih. No, upam, da vas čim manj zafrkava. Za m&s mi je pa malo žal, da ne dela. Ma...klinc jih gleda. Rea, fajn zrihtaj na pregledu. Babe, mejte se. Se tipkamo.
|
|
|
|