vaney -> RE: Dolenjke, 3,. del (24.3.2010 19:48:26)
|
jaknik, vidiš, pri nas se pa glih možek pritožuje, da se preveč preoblačimo, da moramo skoz prat[sm=smiley36.gif] Pa se meni sploh ne zdi taka kriza, sam Anžeta moramo pa res skoz preoblačit, ker on bi vse saaaam, pol je pa štala[sm=jezicek.gif] Pa da vam povem še to, da sva bili včeraj z Dašo pri P, ker je imela za moje pojme vnete oči. In je naša velecenjena P prišla do zaključka, da nima vnetih oči, ampak se ji samo čistijo solzevodi. Sicer sem bila malo skeptična, ampak sem rekla, ok, HB, da ni vnetje. No, in zjutraj se še jaz zbudim z vnetimi in zlimanimi očmi[sm=hudicek1.gif]matr, sem bila jezna, najrajši bi šla nazaj se pokazat, če se tudi meni čistijo solzevodi[sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif]ampak, saj bo minilo, samo smotana mi je pa še vedno zmajčica, kam si pa šla delat za 4 ure? Si ful hitro dobila delo za BK razmere[sm=bravo.gif] Drugič se vam pa pridružim pri kofetkanju, veš da...edino zdravi moramo bit, da je gospod "saaaaaam" (beri Anže) v vrtcu, pa Dašika zdrava, pa priletiva[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|