|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
22.3.2010 22:16:54   
Anonimen
lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
22.3.2010 22:17:30   
čebelica01
jaz nč huda , to je ljubkovalno .

hja sej bom res šla na nikotinsko paličico in deci pera bom mojmu sunla .

kafe khmm v soboto nedelo , prej pa mene ni . sem doma za 4 stenami oz jih je več ampak sem v eni kocki

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
22.3.2010 22:17:53   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

lahko noč

noč pa bovho za pomoč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
22.3.2010 22:23:14   
čebelica01
grem tud jaz , še pred tv pa spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
22.3.2010 22:28:07   
rea27
nočko..user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1005
22.3.2010 22:28:12   
*zmajčica*
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Oj...Punce tudi mojih 20eur lahko štejete...

Sam mislim, da je res najbolje, da al ji damo ta denar al pa bone...pa naj si sam kupi kaj rabi...A se vam ne zdi najbolj prav...
Pa sej same veste, da je to najbolj praktično! K če ji gremo kupovat kakšen avtosedež, al pa karkoli...Kaj pa veš, če ma ona enak okus kot me...??
Ne vem predlagam...Al pa REA res povej!?

meni je vseeno - avtosedeš pa nisem mislila sama kupovat ampak rei € dat pa bi ona mogla še mal dodat user posted image user posted image user posted image user posted image .
oz me skupaj

bomo pa v pujsa vrgle tele € pa naj ga razbija , ko bosta šla mala študirat user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahaha...Ja dobra ideja...

Ej kaj pa postelnina? Tisto, ki je ceu komplet?? Od ALjaža?

kako postelnino ?

Pa tist k je ruhca, kouterček, oblekca za koutrček, pouštrček, oblekca za pošterček in tista pregrada za na stranico postelje!?

Na tak način...

user posted image

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 22:29:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1007
22.3.2010 22:38:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

jaknik..si prečekirala M&S? A ni poceni? Al se pa sm men zdi..je pa res, da imajo oni vse v funtih..ampak unih pravih funtih, ne pa pretvorbo ko pri norcih...hehehhe je pa res, da je poštnina 15 funtov...
Pri next pa le 5...hmmm..user posted image user posted image

Ja, sem mal na hitrco pogledala in se mi zdijo lepe cunje in kar ceneje kot pri next-u. Sam vprašanje se poraja pri materialuuser posted image . A je katera že kdaj naročevala njihove cunje? Ma poštnina pa tut ni tak kunšt, če si delimo.

vedla bo sam za pišo in luleka pa še to ne kaj točno, prbližen. pa kaj jaknik a mislš, da jaz to kar dam na gor pol to kupim . draga moja polna sem presenečenj . samo ji dam par predlogov , pa se pol me odločimo kaj in kako naprej , vsaj približno da vemo kaj rabijo . za reo pa sploh ne izdamo user posted image user posted image user posted image .

ne moram po mailu , ker sploh od polovico vas nimam maila . z.s . bom pa tud nekam poslala , ker mi skoz šteka nekaj

Čebelica moja draga, se globoko opravičujem. user posted image Sam jst mam tut tako rada presenečenja, da sem bla skor mal jezna, da si ga pokvarlauser posted image . Ah kaj čem, sem kot malo deteuser posted image .

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
23.3.2010 8:10:27   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: živka

No tudi mene lahko podpišete za 20€ pri fešti, ampak v to naj bo všteto darilo za Evo, ki bo imela rd in darilo za zabavo. Mislim, da če damo vse ta znesek, da se bo našlo nekaj koristnega. Menim, da je fer, da upoštevamo želje gostiteljice. Smisel zabave je, da se veselimo prihoda novega člana k mladi družinici in da se veselimo skupaj z mamico in ne pa da pretiravamo z zapravljanjem. Tako jaz pač gledam na to zadevo.

Se strinjam 20 EURčkov za Rejo in user posted image ne bom pogrešila.
Čebeli jaz bi ruzak za nošenje rabila, a ga imaš kje na zalogi??? Za posodit? Al pa prodat?

Majch imaš pa pridnega možeka, ti je limonce včer prinesu iz štacune, a ne da? user posted image Pa lepo na vaju misli, ko ne gleda okoli sebe, potem pa midva tud nisva za njim laufala user posted image , no na blagajni je bil pred nami, potem je pa šibal domov. Smo bili pa pozni za obisk, je bila že pol sedmih zvečer ura, pa smo šibali domov.
Jutri imam z Manco P in se lahko vidimo, te pokličem, ok?

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
23.3.2010 8:13:10   
Mala_princeska
Boni Babycenter - imam priložnost, da za 40 EUR dobim za 50 EUR bonov, če jih katera potrebuje (akcija Diners), so pa boni neomejeni glede veljavnosti....do konca meseca marca jih lahko po taki akciji dobim.
Če bo katera rabila, naj mi javi......rade volje ustrežem in vam v bistvu podarim 10 EUR.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
23.3.2010 8:14:38   
Mala_princeska
Majch vaš Tuš mi je všeč, ker ni gužve....smo en dva tri nabavili in bili zunaj, pa še kafič simpatičen zgleda tam.

Ajaaaaa JUTROOOOOOO vsem........

Pa pikepoke za vse......

Neposredna povezava do sporočila: 1011
23.3.2010 8:16:27   
Mala_princeska
Marks and Spencer nč ne piše, da tud v Slo dostavljajo......ja men so luškane stvari, sem včer malo pobrskala.....

Danes pa potrebujem pomoč......kateri se ne da bit doma.....ajde Jaknik mulce v avto in v akcijo, ko imaš doma že vse zglancano user posted image user posted image user posted image
imam cunje za pedenat.....

Neposredna povezava do sporočila: 1012
23.3.2010 8:47:03   
Mala_princeska
Štrumfek a imaš dopoldne možeka doma in te pred comp ne spusti? user posted image user posted image No le pocrkljaj ga in s Tajo mu malo ponagajajta :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1013
23.3.2010 8:49:21   
Mala_princeska
Nya sam na Dunaju se ne zgubit, imam nočno moro user posted image ko se spomnim, da sem se pred leti sredi noči tam gor zgubila; ma še v Ljubljani sem se sredi noči in v dežju zgubila user posted image No meni je Dunaj všeč drugače :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1014
23.3.2010 9:01:36   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Marks and Spencer nč ne piše, da tud v Slo dostavljajo......ja men so luškane stvari, sem včer malo pobrskala.....

Danes pa potrebujem pomoč......kateri se ne da bit doma.....ajde Jaknik mulce v avto in v akcijo, ko imaš doma že vse zglancano user posted image user posted image user posted image
imam cunje za pedenat.....

o, ja, princesi, dostavljajo! Sam malo bolj moraš pogledatuser posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1015
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 9:02:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1016
23.3.2010 9:03:36   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

o, ja, princesi, dostavljajo! Sam malo bolj moraš pogledatuser posted image user posted image

Reja se vidi da si ti stručko za net naročanje (no pa Čebeli tudi, da ne bo zamere) user posted image user posted image user posted image
se vidi, da imam z Nextom skoz ceremonije user posted image še čakam svoje pakiče.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
23.3.2010 9:06:18   
Mala_princeska

Princesi jaz sem doma, če lahko kako pomagam.

En ruzak za nošenje, pa v hribe, da ima tako strehico imamo mi.

Danes greva s tajo k frizerju, jupi user posted image user posted image

Lahko Živka, da greš v Trebnje zapravljat, pa k meni pospravljat, pa s psom na luft user posted image user posted image user posted image
A res? Pa ga še rabite? Katerega pa imate? Ruzak?
user posted image user posted image user posted image za frizerja, le pocrkljajta se in zrihtajta :-) pa malo zadihajta in sprostita....potem pa v nove borbe (učenje, pa sorry ker te spominjam)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1018
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 9:12:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1019
23.3.2010 9:13:25   
Mala_princeska
A pri M&S tud kako do EUR prideš al moraš sam nekako preračunat? Ma kok so cjute majčke za večje bejbe, skor bolj kot pri Nextu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1020
23.3.2010 9:17:36   
Mala_princeska

Kr nehaj, imam sama skos v ozadju, tole učenje. Problem je v tem, da jaz nebi šla nekaj probavt, bom šla k bom res pripravljena, ampak, tole se mi že malo čas izteka, mogoče bi šla raje na majski rok.

Ruzak ne vem kateri je. Star je že nekaj časa, ampak mu nič ne manjka, mi smo šli samo 2x na gorjance nič več. Lahko ga ob priliki pofotkam, ampak ga imamo na vikendu, moramo do tam pridet, mogoče za vikend. Ima pa samo funkcijo prenašanja otroka, je tak bolj pohodniški. Ga rabite za v hribe.

Živka sorry user posted image user posted image lej tko ti bom svetovala, če misliš da boš maja lažje zadihala, potem pa si naberi energijo in voljo in moč in ti bo takrat uspelo :-) Le pogumno, vem kako je ko sem jaz skoz neki živčkala okoli izpitov, zdej pa okoli diplome.
Daj ko boš imela čas ga malo pofotkaj, ja. Ja rabli bomo enega za v hribe, no na začetku olj za hribčke, bomo ob vikendih okoli hodili. Ja pa na Gospodično je cilj da se en dan podamo, ko je tak lušno gor kaj pojest in vodo iz studenca mladosti spit :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1021
23.3.2010 9:26:06   
majch
jutro

jao, princeskaaa, pa ga niste za rokav pocukal??user posted image Priden pa je, to pa res. Mi vedno skoči v štacuno. Kar se pa tuša tiče, v unega tavelkega sploh ne hodimo več. Dobim tu vse, kak rabim, čeprav majo včasih zelenjavo bolj bedno, da lahk dobiš sam jabke pa banane.

Danes okol 1-2 bova pa midve šibnile v BK malo babiko pogledat. Zdaj pa še malo porihtam okoli...

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1022
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 9:26:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1023
23.3.2010 9:28:16   
Mala_princeska

aha potem bi ti lahko prav prišel, lahko ti ga posodim, za eno leto.

Se bova zmenile, prej pa še kaj pokofetkale :-) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
23.3.2010 9:30:13   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: majch

jutro

jao, princeskaaa, pa ga niste za rokav pocukal??user posted image Priden pa je, to pa res. Mi vedno skoči v štacuno. Kar se pa tuša tiče, v unega tavelkega sploh ne hodimo več. Dobim tu vse, kak rabim, čeprav majo včasih zelenjavo bolj bedno, da lahk dobiš sam jabke pa banane.

Danes okol 1-2 bova pa midve šibnile v BK malo babiko pogledat. Zdaj pa še malo porihtam okoli...

Ne ne, če je pa odvihral user posted image .
Lepo se imejte v BK, pa pazi da te Belokranjke ne bodo za ušesa user posted image No le porihtaj in uživajte :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?