|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
22.3.2010 11:40:03   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

Rea: kmalu bo ta drugi. joj, res gre cajt hitr, se spomnem, k si nam zaupala, da si user posted image , sm bla tko vesela, zdej pa še mal, pa boste večja družinicauser posted image

jp, jp..že odštevamo..danes je trenutno še 75 dni to GO!!!

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 901
22.3.2010 11:41:19   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Rea ne da bi vedla ampak očitno je nekaj na temuser posted image user posted image user posted image

eii to pa morm povedat veš REA tist odstavk z vabila... da lahko tavelki otročki ta čas kaj posesajo... je moj reku, da ne bo šlo, da bo 16 aprila sesalc crknuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaa hahahahhhaha aaaaaaaa hahahhahha..u ga jst posodm, naš bo delal heheheheheh

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 902
22.3.2010 11:44:08   
*zmajčica*

dobro jutro :)

no, me veseli, da se udeležite babyshowerja..seveda v čimvečjem številu, bomo razturale...Upam samo, da nam ne bo kaj preveč vreme zagodlo, v primeru pa da bi bilo res napovedano kej hudo slabo vreme bomo pa mamice same v Pretorianu. Se bom pla zmenit kak teden prej, da vidimo, če nam bodo tako lepo priredili, kot za moj rojstni dan :)

bbaja, videla in imaš (g)mail hehehehehe :)

princesi..Hvala Bogu, da si dobro..oz. bolje...

Bbaja..super za Ikeo..ja, mislim, da bomo morali mi tudi kaj obrnit...

škratka..si se potepala...super!!!! Kdo ti pa to stanovanje razmetuje, ha? maš kake skrivne lovejre, a?

čebelinko...kuga je zdej teta, si dala črlom kej za igrat? heheeh

alex..kje si mami alex..te pogrešaaaaamuser posted image user posted image

Moj mail: katjajonkekiss@gmail.com

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 903
22.3.2010 11:44:19   
čebelica01
rea- evo mene , mail dobila bom še odgovorila user posted image

čebelinka je dala spat zdej čmrleke , igrača sem bla pa jaz .

štrumfa - kaki sesalec , metla zmeraj dela , bo pa pometal pa krpe v roko pa gremo user posted image

drgača pa če 26 crkne ma še lep cajt za kupit nov sesalec ni vrag , da do 27 ne kupi sesalca user posted image user posted image

kar povej naj k meni v šolo pride , ne bo več mel teh izgovorov user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 904
22.3.2010 11:54:20   
*zmajčica*
O-oj..
Evo nas...

Sem žuranje preživela...ni blo tako hudo...

Zdej smo pa spet po enem tednu doma...Čakam auto...Je zrihtan sam čakam, da najdem koga ki bi me zapelau ponj...Me je pa kr dobro obrau...600eurou. Tako da ta mesec je konc z mojim zapravljanjem...Še to si bom mogla mau sposodit... :(
Ej REA ti si se bogato poročila...Lahko bi mi ti posodla enih 100-200 eurčkov?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem vašim bubančkom (in mamicam prav tako) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čebelica
res super jakna...nekaj podobnega tudi sama iščem...sam ne najdem...Haha..

Laura trenutno pridno pančka v svoji ĐUNGLI...hehe...Mi je tak zanimiva...Ko ugasnem vibriranje se takoj zbudi in pol ko ga spet prižgem že panča...hehe...jo očitno more po guzici žgečkat!user posted image user posted image

Pa drugače kako kaj ve?? Tudi pri vas dežuje?? Ja sm se tako veselila včerej zvečer, da bomo šle z Lauro dopoldan vozičkat, pa do pokopališča se prešpancirat, ker sem kupila tako lepega angelčka...da ga morva nest atiju! Pa spet nič...user posted image user posted image

Nič fajn bodite...pa se še tipkamo...

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 905
22.3.2010 11:57:34   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

O-oj..
Evo nas...

Zdej smo pa spet po enem tednu doma...Čakam auto...Je zrihtan sam čakam, da najdem koga ki bi me zapelau ponj...Me je pa kr dobro obrau...600eurou. Tako da ta mesec je konc z mojim zapravljanjem...Še to si bom mogla mau sposodit... :(
Ej REA ti si se bogato poročila...Lahko bi mi ti posodla enih 100-200 eurčkov?? user posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys

ja, zmajčka ni pene...če ne jst, bo pa naš čebelko uletu hehehehhe

rea27

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 906
22.3.2010 12:03:16   
*zmajčica*

O-oj..
Evo nas...

Ej REA ti si se bogato poročila...Lahko bi mi ti posodla enih 100-200 eurčkov?? user posted image user posted image user posted image

Dobila mail...Upam da ne bo kej vmes pršlo in pridem...Sej je še kar nekaj časa do takrat tako da javim...Ok?

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 907
22.3.2010 12:08:15   
*zmajčica*

O-oj..
Evo nas...

Ej REA ti si se bogato poročila...Lahko bi mi ti posodla enih 100-200 eurčkov?? user posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys

ja, zmajčka ni pene...če ne jst, bo pa naš čebelko uletu hehehehhe

Mi je nekaj čudno citiralo...
Lej Rea in Bzzz da ne bo foušarije...mi lepo vsaka po 100eurčkou  posodita pa je...Ok?? user posted image user posted image
Aja ANONIMNA...Lej sej če maš kakšn finančni problem...Se komot lahko na Reo obrneš...Rada pomaga veš!!user posted image

Za BABYSHOWER pa...upam da ne bo kej vmes skočilo in mi preprečilo da z Lauro prideva! Sej je še kar nekej časa do takrat, tako da se bomo še tipkale...Si pa fajn lepo to napisala...Ress, mi je všeč raznobarvnost!

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 908
22.3.2010 12:14:55   
rea27

Za BABYSHOWER pa...upam da ne bo kej vmes skočilo in mi preprečilo da z Lauro prideva! Sej je še kar nekej časa do takrat, tako da se bomo še tipkale...Si pa fajn lepo to napisala...Ress, mi je všeč raznobarvnost!

user posted image
user posted image user posted image hvaaaaala

rea27

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 909
22.3.2010 12:22:11   
čebelica01
čebela je uletela za kaj ?????

sploh ne sledim , se tebi zdej trudem mail poslat user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 910
22.3.2010 12:36:39   
čebelica01
rea tebe prosim , če imaš več mailov od teh naših forumk , če jim posreduješ tisti link

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 911
22.3.2010 12:37:28   
čebelica01
al pa kar tako vsaka made , da mi pošlje svoj mail

Neposredna povezava do sporočila: 912
22.3.2010 13:13:54   
štrumfek
čebeli maš ZS user posted image

evo tamala panča, ati je šel delat.. tko da smo popoldan same

predloge glede sesanja/pometanja sem mu pa posredovalauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 22.3.2010 13:14:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 913
22.3.2010 13:16:09   
čebelica01

čebeli maš ZS user posted image

evo tamala panča, ati je šel delat.. tko da smo popoldan same

predloge glede sesanja/pometanja sem mu pa posredovalauser posted image user posted image

maš kontra , hvala

ja te nč ni blo gor si bla pogrešana bemuu sveca kaj se to prav nč se pridt prfočkat user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 914
22.3.2010 13:22:56   
štrumfek
je bil res bol leteč vikend...
sej bo zdej bolje user posted image
dopoldne sva bla pa v štacunah in mi je dargi rolerje kupu tko daa mam zdej čist noveuser posted image user posted image zdej sem pa važnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 915
22.3.2010 13:23:43   
čebelica01

dopoldne sva bla pa v štacunah in mi je dargi rolerje kupu tko daa mam zdej čist noveuser posted image user posted image zdej sem pa važnauser posted image user posted image user posted image

o bomo šle lahko rolat , jihuu še ena k je blesava na rolarje

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 916
22.3.2010 13:30:31   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 917
22.3.2010 13:36:46   
čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz si bom tud nove kupla mam te že čisto zjahane

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 918
22.3.2010 13:39:35   
štrumfek
ja jaz sem melaa te prejšne stare, ma nevem, ene 4leta se mi zdi in so že obupano klicali po novihuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 919
22.3.2010 13:42:32   
čebelica01

ja jaz sem melaa te prejšne stare, ma nevem, ene 4leta se mi zdi in so že obupano klicali po novihuser posted image user posted image user posted image

moje so zdaj 2 leti pa so že tko zdelane , da je groza , sem že koleščke obrnila ker so bla že tok znucana . pa bremz nimam sicer si jih jaz tkoj dol poberem , tkoj prec , pa ležaj je že mal viu viu čudno škriplejo pa sem jih spucala premazala našpricala pa so vseen že zdelane user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 920
22.3.2010 13:46:02   
štrumfek
ja no jaz se lani nisem rolalauser posted image  user posted image letos pa že komaj čakam... sem pa tud jaz na svojih starih že obrnila koleščke.. tko da letos pa štartamo na polnouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 921
22.3.2010 13:46:05   
vaney
rea, a bi jaz tud mogla kakšen mail dobit? Ker ga nisem...

Joj, joj, joj, skoz hočem napisat, pa vedno pozabim...skratka, če ne bo prišla vmes kakšna višja sila in bom imela varstvo za starejšega kekca (Anžeta), tudi midve z Dašo prideva na babyshoweruser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 922
22.3.2010 13:53:35   
čebelica01

ja no jaz se lani nisem rolalauser posted image  user posted image letos pa že komaj čakam... sem pa tud jaz na svojih starih že obrnila koleščke.. tko da letos pa štartamo na polnouser posted image user posted image

o super jihaaa

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 923
22.3.2010 14:40:30   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

rea, a bi jaz tud mogla kakšen mail dobit? Ker ga nisem...

Joj, joj, joj, skoz hočem napisat, pa vedno pozabim...skratka, če ne bo prišla vmes kakšna višja sila in bom imela varstvo za starejšega kekca (Anžeta), tudi midve z Dašo prideva na babyshoweruser posted image

kako ga nisi dobila?!?! grem preverit!!!!!

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 924
22.3.2010 14:43:20   
rea27
vaney..sem ti ga poslala, sem..daj preveri še enkrat..

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?