rea27 -> RE: Dolenjke, 3,. del (19.3.2010 9:18:00)
|
Dobro jutro! No, mi smo pa kar okej spali..Moram rečt, da odkar je ne "krivi" tolk ta hudičev prehlad, da kar gre.. Pa še nekaj sem pogruntala. Naši mali žabici damo kar AM3 in očitno je dosti bolje, saj ga spije ponoči le kakih 90 ml pa še to le enkrat ali nobenkrat..tako da juhej!!! Še očita počakamo, pol pa šibnemo v Štrumfetin konec se malo našmu P pokazat...pa hudič, ker je to spet Evina ura ko najraje zaspi, bomo imeli spet borbe v avtu. Sem pa vesela, sem danes dobila bon od BC - kao tisto kar kupiš leto poprej ti seštejejo in dajo vrednostni bon..no in mi smo ga zopet dobili okoli 40 eur..superca..lih prav...pa še 30 eur mam tko v dobrem..bomo mal našopingirale :) Kar pa se tiče nexta, mam jaz tokrat kar dober zalogaj namen kupit, ker ima naša žaba rojstni dan, pa se je še naša babi pripopala zraven, češ, da bo tudi ona prispevala za oblekice. Pa saj prav, kaj bo s tolkimi igračami, ki jih ima že sedaj celo grmado pa jo sploh zanimajo ne!! No, gremo mal čaja spit, ker hduo kašlja...se tipkamo
|
|
|
|