rea27 -> RE: Dolenjke, 3,. del (11.10.2010 10:38:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Rea sem že prepozna za naročanje Nexta? Samo ene žabice bi in neko malenkost - danes nalepim, če še lahko.... Pa še nekaj vas moram vprašat: se kaj sekirate, če otrok ne je veliko, ko ga hranite? M. ves čas nekaj gloda - najraje sadje, ali pa ko zapazi kakšno drugo zanimivo jed na mizi ona kar ne bi jedla in tako se zgodi, da tud juhce ne poje. lahko - next moje mnenje je, da je krivo predvsem to, da ji stalno dovoliš nekaj grickat. Otrok mora dobiti rutino tudi glede prehranjevanja. Poskusi en dan tako, da ji ne daš teh malih prigrizkov - snackov, boš videla, kako bo kosilo zmazala. Jaz sem pri hrani neomajna. Moj otrok dobi 5 obrokov na dan - zajtrk (v vrtcu), malica (v vrtcu), kosilo (topli obrok ali v vrtcu ali doma), malica, večerja. Vmes pa ni ničesar, nobenih piškotov, nobega sadja, nobenih drekarij..Poje dovolj, kilogramov ima ravno prav in to je to. Če mi jo pa babci dobita v roke, pol je pa kaos - pri njih lahko skos kaj melje, potem se pa obe pritožujeta kako nič ne je kosila....halo?!?! No go..red mora bit!
|
|
|
|