vesna_b -> RE: Dolenjke, 3,. del (30.8.2010 9:00:33)
|
ojla evo mene, po vikendu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] tincy - jaz sem probavala v lj in domžalah in kamniku. naj nevesta (kamnik) - za moj okus... ni blo... ni novejšega... ma kaj pa vem - so poceni, prijazna prodajalka mod art (domžale) - lepe obleke in prijazna prodajalka - tukaj sem imela eno finalno obleko poročni kotiček (lj) - lepe obleke, ampak naša prodajalka ravno ni imela dobrega dneva... krinolina (lj) - prijazna prodajalka, tud lepe obleke, sam... jaz sem hotela vlečko, tukaj so pa vlečke skoraj povsod odrezali grazia (lj) - lepe obleke, prijazna prodajalka... druga finalna obleka je bila iz tukaj in to sem tudi imela. pa mi ni žal. tudi ko sem prišla na probo, mi je bila obleka že kot ulita (je bila pred mano nevesta podobnih mer [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ), ampak je imela še flekce od mehurčkov in so jo dali še enkrat v čistilnico, preden sem jo prezela. zraven sem dobila 2 šala in krinolino. v njej pa sem se počutila full dobro, in se nisem preoblekla. po dolenjskem pa nisem probavala - ker sem obleko iskala prej, preden sva povedala komerkoli in bi me v nm sigurno kdo videl... baje pa da imajo v straži en nov salon, z lepimi oblekami- linea decor - je soseda vzela pri njih. no, glede na vreme... ko itak nimaš kaj počet... smo v petek in soboto imeli čistilno akcijo - je še moj tako pomagal... sploh ne vem, kaj ga je pičilo, ampak naj ga večkrat... včeraj pa smo šli v živalski vrt. v ljubljano. no, najprej smo šli k njegovemu bratu na obisk, na kosilo, pa pogledat tamalega - pismo kako raste... potem pa smo odšli v živalski vrt in tamala bi bila samo pri morskem levu (smo ravno na hranjenje prišli) in medvedih in opicah bila. dokler nismo prišli do toboganov. he he he je uživala, jaz pa tudi, tako da bomo spet šli, naslednjič pa v zagreb. mi je moj mogu že obljubit... saj bi že sedaj šli v zagreb, če ne bi imeli dogovorjen še tale obisk... aja, pa lep začetek tedna vsem
|
|
|
|